Im The Bomb, like tic, tic.

Dit verhaal gaat over Mayah Summers, en meer zeg ik niet.

Just Do it

Mogelijke uitkomsten

Meet.. uhm... ME (10 x uitgekomen)

Haaii Mensjeess,,, Ik ben Mayah Summers, en ik ben yeah, daar komt ie; WERELDBEROEMDD. OMG, wat vind ik het leuk om dat te zeggen, niet dat ik kapsones heb ofzo hoor, maarja, ik ben dus een zangeressertjeee. Ik hou enorm veel van kleding, mijn kleine zusje Alice, mijn broer Eric, en mijn paps, mijn mans, tja, zij woont héél ergens anders.
Verder hou ik van Muziek, Cupcakes, uhm, Cupcakes en muziek?. Mijn beste vriendinnetjeee, is ook echt geweldig, ik kan haar echt altijd vertrouwen. Ik kan ook nogal een bitch zijn, maar dat komt omdat ik héél vroeger overal ja op zei, dus iedereen maar over mij heen liep. Maar daar komt nu dus niks van in. Oja, ik heb ook nog een héél lief vriendje Brendon. Maar nu moet ik afsluiten. Ik moet naar de studio.

Ik sluit mijn pc af, weer een mail aan mijzelf, die ik pas over 10 jaar mag lezen!!Echt fun. Maar ik moet nu écht naar de studio. Ik stap in mijn auto en rij naar de studio.

Tijdsprong:

Ik loop naar de balie van de studio en vraag aan Amelie of er nog post is gekomen. ‘Ja, een hele zak zelfs!’zegt ze. Ik loop naar de postkamer toe, waarbij ik eerst langs 4 onbekende raar uitziende jongens moet lopen. Als ik langsloop voel ik dan een van hun naar mijn achterste kijkt. Ik trek mij er niks van aan en loop naar Amelie om een briefopener te vragen. Als ik weer naar de postkamer loop voel ik een hand op mijn kont, nog steeds is het een van die jongens. Ik draai me om. ‘Wie zat er aan mijn kont?’vraag je dan. Allemaal wijzen ze naar een jongen met véél te grote kleren, hij likt aan zijn lippiercing en kijkt mij verlekkerd aan. Ik pak zjin ballen vast; ‘heeft niemandjou ooit verteld dat je respect moet hebben voor meisjes. Waaronder ik dus ook val, en als ik jou dus was zou ik dat maar gauw gaan leren!.’snauw ik. Ik laat hem los en loop weer naar de postkamer. ‘Oeii!!’hoor ik de andere jongens nog zeggen.

boe (0 x uitgekomen)

schrik

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Meraki

    Omfg!!

    Hij is leuk!:D

    Verderrrrrrrrrrrr<3

    Word dit een TomLoveStory?(A)

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?