Welke kleur nagellak past bij jou?

Ieder meisje lakt haar nagels wel eens. Ook sommige jongens lakken hun nagels wel eens. Maar welke kleur nagellak past nou echt bij jou??
Test het! En kom er achter!

Mogelijke uitkomsten

Groen (519 x uitgekomen)

Groen past bij jou het beste! Je houd van de Natuur en je bent graag buiten. Ook ben je in je vriendenkring degene die het meest wat wilt afspreken. Maar pas er mee op want je zit nog met school of werk, en dat mag niet vergeten worden!

Oranje of Geel (418 x uitgekomen)

Oranje of Geel past het best bij jou! Je houdt erg van de zomer en zit in de winter het liefst binnen. Ook ben je iedere zomer lekker bruin of je bent iemand die zich goed insmeert. In de vriendenkring ben je degene die veel lacht en altijd grappen uithaalt. Maar pas op! Soms is een grap niet zo leuk...

Rood (585 x uitgekomen)

Bij jou past rood altijd het best! Je bent iemand die heel charmant is en goed is in de liefde en relaties. Maar pas op. Liefde kan je ook verdrietig maken, soms kan je maar beter bij je vrienden zijn!

Zwart (216 x uitgekomen)

Bij jou past absoluut zwart! Je houd van Rockmuziek en muziek luisteren is ook je grootste hobby. Je hebt een goede vriendenkring, met alleen maar goede vrienden en iedereen is te vertrouwen. Maar praat niet alleen met je vrienden probeer ook andere mensen te leren kennen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Gunes_

    zwart! yeah is m'n lievelingskleur

    9 jaar geleden
  • lollypop75

    rood, ik vind het een mooie kleur maar de beschrijving klopt niet...

    1 decennium geleden
  • VisualkeiLove

    Zwart^^ beschrijving klopt ook. cuuwl man XD xxL

    1 decennium geleden
  • ChipsAddict

    oranje of geel (:

    1 decennium geleden
  • Sprinkles

    rood..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?