De toeval 1.1

Hey! Dit verhaal heb ik samen met een vriendin vorig jaar geschreven en nu zet ik het op quizlet! Veel plezier en commentaar is welkom!

Mogelijke uitkomsten

Dag 0 (12 x uitgekomen)

Dag 0.
Suze en Maud zijn hard aan het inpakken voor twee weken Berlijn in een lekker luxe hotel in het centrum.
Dag 1.
Suze en Maud lopen naar de trein en stappen in. Na 2 á 3 uur vallen ze inslaap. om 4 uur zouden ze moeten overstappen maar ze slapen door. Na 6 uur reizen wekt een donducteur ze. De conducteur wil de kaartjes maar dan ziet hij dat ze naar Berlijn gingen en zet ze de trein uit op station loitsche. Maud en Suze kijken rond op station loitsche en zien tot hun schrik dat er geen treinen meer gaan naar Berlijn de komende twee dagen. Na een half uur panieken krijgt Suze een nuchter hoofd en zegt: ''we zoeken hier wel een camping ofzo voor twee dagen''. Ze lopen rond en komen in een park. Na 10 minuten zien ze een hond. Suze aait de hond even. Dan zien ze een jongen van ongeveer 1.83 met zwart lang haar tot over zijn schouders. ''BILL!'' gilt Maud. Suze kijkt nogal verbaast op. De jongen moet lachen, ''Haha jullie kennen mij maar ik jullie niet dat heb ik wel vaker!''. Suze stelt zich voor terwijl Maud geen woorden kan vinden. Bill vraagt wat ze hier eigenlijk doen. Suze legt het verhaal zo goed mogelijk uit en bill begint te lachen, ''Haha lekker dan! Maar een camping ofzo zul je hier niet vinden maar mijn ouders zijn 4 weken weg, kom anders bij mij en Tom logeren? Meestal laten we fans niet binnen maar jullie lijken mij anders dan die hysterische wijfies!''. Zo doende lopen Maud en Suze met Bill mee. Bill vertelt over Tokio Hotel en Maud luistert aandachtig en Suze aait de hond. Eenmaal bij Bill's huis komt Tom aan ge'bmxt. Bill legt Tom effe it hoe het zit en Tom valt haast om van het lachen. Bill organiseert pizza's en Maud helpt hem. Suze en Tom proberen fikkie te steken maar geven dit na meerdere pogingen op. Ze gaan eten, kijken nog wat TV en gaan dan slapen. Suze bij Bill op de kamer en Maud bij Tom. Rond één uur maakt Tom Suze wakker. ''Ik wil uit maar Maud wil niet mee en Bill ook niet... Ga je mee?''. Suze vind het best, kleed zich om, maakt zich op en om twee uur staan ze flink te roken en te zuipen in de kroeg. Als Maud en Bill ontwaken komken Suze en Tom dronke thuis, vallen bi elkaar in bed, zoenen wat en gaan slapen...

Zo dat was deel 1!
Hopenlijk vonden jullie het leuk!
En onthoud alsjeblieft,
Dit is geschreven onder schooltijd in een grote verveling en melige bui! Dingen kunnen dus nogal vaag (of snel) lopen en 't was in de eerste plaats ook niet echt serieus bedoeld!
Please commentaar!?(A)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?