Net zo beïnvloedbaar als Esmee, JP of Sanne?

Sommige personages in ONM vinden de mening van een ander nogal belangrijk en laten zich hier dan ook vaak door leiden. De een iets meer dan de ander, maar zowel Esmee, JP als Sanne zijn toch wel redelijk beïnvloedbaar.
Doe deze Quizlet en ontdek hoe snel jij je zou laten beïnvloeden en met wiens karakter dat overeenkomt! Oftewel, hoe beïnvloedbaar ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Esmee Klein (58 x uitgekomen)

Je bent best makkelijk te beïnvloeden en sommige mensen maken daar dan ook misbruik van. Je bent vrij goedgelovig en redelijk naïef. Dat klinkt allemaal vrij negatief, maar aan de andere kant maak je je dus ook niet zo snel druk om dingen.

Je vindt het bovendien belangrijk om leuk te worden gevonden.

Jouw karakter lijkt op dat van Esmee Klein en je bent ongeveer net zo beïnvloedbaar als zij.

JP (84 x uitgekomen)

Je bent een goedgelovig persoon, maar je gebruikt ook je eigen gezonde verstand om tot een beslissing te komen. Je kunt slecht liegen, want je bent het liefst altijd open en eerlijk.

Je zou graag een leuk liefdesleven leiden en een flinke berg geld hebben om van te leven.

Jouw karakter lijkt op dat van JP en je bent ongeveer net zo beïnvloedbaar als hij.

Sanne Klein (91 x uitgekomen)

Je bent zeker niet op je mondje gevallen en je weet best hoe je zaken moet aanpakken, maar soms twijfel je aan je eigen kunnen en dan kan je een beetje dommig overkomen. Je bent echter ontzettend te vertrouwen en je wilt niets meer dan een leuk en gelukkig leven leiden.

Als iemand jouw vraagt om 500 euro te bewaren, dan kan diegene dat drie maanden later gewoon probleemloos op komen halen.

Jouw karakter lijkt op dat van Sanne Klein en je bent ongeveer net zo beïnvloedbaar als zij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?