Op wie lijk jij? Ninbi of Lotus?

Ninbi en Lotus zijn twee huurmoordenaars van 16. Ze werken voor een gast van 21 Kyo hij irriteerd ze wezenloos maar hij betaald ze dus ze blijven aardig (kuch kuck)

Mogelijke uitkomsten

Ninbi (6 x uitgekomen)

jij bent Ninbi, Je hebt een geweldig vriendje en je beste vriendin is net als jij een huurmoordenaares. Je woont met je zus en broertje bij je oma omdat kyo je voogden heeft vermoord. je oma is deze duivels maar toch ook erg lief. Kijk uit! je bent gauw boos maar doet er nooit iets mee... ook moet je uitkijken voor je oma anders krijg je nog eens het lunchpakketje of doom!

Lotus (7 x uitgekomen)

Lazy lotus is je bijnaam je ouders zijn al jaren weg en je broer itchen is je voogd. Je broer weet niet dat je dood voor geld mensen dood. Je logeert wel eens bij Kyo thuis als je broer naar parijs is. Kijk uit!: je hebt een kort lontje net als ninbi maar je moet je zelf wel in de hand houden, anders vermoorden jullie elkaar nog es.

Kyo (3 x uitgekomen)

Je bent een lazy ass baas je weet niet hoe je een bedrijf moet runnen maar als je dat zou willen dan vermoord je er wel iemand voor. Je hebt het beste met je werknemers voor en bent stiekem wel wat geïntresseerd in de vrouwelijke werknemers. FOEI! maar ach zolang je maar niet meer bij lotus en ninbi de school in knal met je nieuwe sportauto is alles goed...hoop je

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Katsumi666

    Lotus...Yeey!

    Ik heb je al een paar x verbrand ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?