7 Minutes in Heaven met alice nine. en special guest Miyavi ^^

AAH!!! hoofdstuk 3 van Shou in Wonderland verveeld me... (is er zatermiddag al mee begonnen en heeft em nog niet af).

SHAME ON ME!!!

om te laten zien dat het me spijt, hier een 7 minutes to heaven met alice nine. en Miyavi
what more can I say <333

oh en ik ben ook nog met iets anders nuttigs bezig geweest toen internet er bij ons aflag...
hier het resultaat:
http://uk.youtube.com/watch?v=4NqIZxpsauE
helaas heeft youtube mijn ondertiteling een beetje verpest >=(

Mogelijke uitkomsten

Shou (76 x uitgekomen)

Je opent je briefje en ziet er met sierlijke letters 'Mirror Ball' op geschreven. "MIRROR BALL!!!" roep je. "Ah, dat ben ik." zegt de jongen die tegenover je zit. Je merkt al snel dat deze jongen niet al te veel zelfvertrouwen heeft. Jij loopt de kast in achter de jongen aan. 'Shou heette hij volgens Rin, geloof ik' dacht je. Je gaat naast hem zitten. "Ehm, ik ben Shou." begon Shou. "Dat had Rin gezegd ja, ik ben ______." antwoordde je. "Leuke naam, past goed bij je." zei Shou. "Dank je," glimlach je, "maar blijven we 7 minuten praten of gaan we ook nog wat doen?" Shou twijvelde even en boog zich over je heen. Hij zoende je eerst langzaam, maar hij begon al snel gepassioneerder te worden. De lievelijke kus was al snel een diepe tongzoen die je achterin je keel voelde. Shou was bepaald geen slechte zoener. De 7 minuten waren snel voorbij en jij lag helemaal weg te dromen toen ik roepte dat de tijd voorbij was en de deuren open slingerde. Shou ging terug naar zijn plaats. Jij huppelde achter Shou aan en ging bij hem op schoot zitten. "Wil je mijn vriendinnetje zijn." fluisterde Shou in je oor. Jij keek achterom en...

Rin: aan jou te beslissen wat je antwoord is xD

Tora (47 x uitgekomen)

Je opent je papiertje en leest het hardop voor: "Yami ni Chiru Sakura." "Die is van mij." hoor je een diepe stem zeggen. De jongen van wie ik had gezegd dat hij Tora heette stond op en liep naar de kast. Jij mocht hem niet zo. Ok, hij was knap, maar hij was zo damn koud dat je niet snapte waarom ik hem zo leuk vond. Je liep de kast in, want je wist dat als jij zelf niet zou gaan, ik je er wel in zou duwen. Hiroto draaide snel de deur op slot. Je wou eigenlijk niet met Tora zoenen, maar voordat je iets kon zeggen, voelde je zijn adem op je lippen. Hij was zo dicht bij en jij kon de verleiding van zijn lippen niet weerstaan. Jij ging zelf die paar centimetertjes naar voren en al snel lagen jullie over de vloer te rollen. Nu wist je waarom ik hem zo leuk vond (niet vanwege het zoenen, maar omdat er onder dat koude uiterlijk een warm hart zat). Je voelde een glimlach bij je opkomen toen je eraan dacht wat voor een gezicht ik zou trekken als jij iets met Tora zou krijgen. Je kon het lachen niet meer inhouden. "Is er iets?" vroeg Tora verbaasd. "Niet echt, moest even aan iets denken," antwoordde je, "ga maar verder." Tora haalde zijn schouders op en ging verder met zoenen. Toen de 7 minuten voorbij waren, trok Saga de kast open. Jij lag boven op Tora en jullie keken een beetje verward en verfromvraaid(sp?) naar de rest. Jullie gingen de kast uit en Tora pakte je in bruidsstijl op. Je kon de lichte jaloezie in mijn ogen lezen en er kroop opnieuw een kleine glimlach op je gezicht. Tora nam je mee naar zijn plaats en zette je bij hem op schoot. Hij vroeg je om zijn vriendinnetje te zijn.

Rin: is het een ja of een nee, voor jou is het een weet en voor ons een vraag xD

Hiroto (43 x uitgekomen)

Je opent je papiertje en leest het voor. "Nine Heads Rodeo Show," giechel je, "wat is dat nou weer voor een naam?" "De naam van een leuk liedje." glimlacht de jongen die ik voorgesteld had als Hiroto. Hij staat op en huppelt de kast in. Jij hupt achter hem aan en ik doe de kast dicht. "Ik ben Hiroto Ogata," zegt Hiroto met een grote glimlach, "ze noemen me ook wel Pon, maar je mag me ook eekhoorn noemen hoor." "Leuke namen," lach je, "ik ben _____ _____." "Als je niks wilt doen, hoeven we natuurlijk niet. Dusssss.... wil je?" vraagt Hiroto met een hyper-actieve, maar lieve stem. "Waarom niet." lach je. Je hebt het nog maar net gezegd of je voelt zijn lippen tegen de jouwe. Eerst is het een lief kusje, zoals je van een hyper-actief 'schatje' als hem verwachtte, maar het werd al snel een gepassioneerde tongzoen. Je houdt je handen op zijn hoofd om de zoen nog dieper te maken en hij legt zijn hand op je borst terwijl zijn andere naar steun op je rug zocht. Na een paar minuten houdt hij op met zoenen en kijken jullie elkaar aan. "Is de tijd voorbij?" vraag je een beetje teleurgesteld. "Bijna." antwoord Hiroto met een ondeugende glimlach. Hij geeft je nog een lief kusje op je lippen voordat de deur open slingert. Jullie pakken elkaars hand en huppelen terug naar zijn plaats. Na het feestje vraagt Hiroto je mee uit.

Rin: en nou mag jij ja of nee zeggen ^^

Saga (71 x uitgekomen)

Je opent je papiertje en leest het hardop voor: "JEWELS." De jongen waarvan ik zei dat hij Saga heette stond op en liep naar de kast. Hij was nogal stil en daar had jij het niet echt op. Je liep toch achter hem aan en ik deed de kast op slot. "Ik ben Saga," zei hij met een best zachte stem, "en jij?" Het voelde alsof alles dat jij over hem kwam te weten, hij ook van jouw moest weten. "Ik ben ______." antwoordde je met een tikje irritatie in je stem. Je dacht dat er toch niks ging gebeuren en anders jullie gewoon een beetje gingen praten, dus je ging zitten en sloot je ogen toen je plots een hand op de jouwe voelde. Saga trok je met licht geweld naar hem toe, waardoor jij over je eigen voeten heen struikelde, maar Saga vong je op. "Vallen is niet zo slim." zei hij op een sluwe toon. Je was nou wel heel erg dichtbij en kreeg een bloos op je wang. Van dichtbij was hij best knap, een tikje vrouwelijk, maar knap. Je voelde een paar lippen op de jouwe en toen voelde je zijn tong over je lippen glijden die toegang tot je mond vroegen. Jij was al zo in de zoen, dat je je mond een klein beetje open deed. Saga slipte zijn tong in je mond en ging meteen op onderzoek uit. 'Uwaah, goeie zoener.' dacht je. Toen de tijd voorbij was klopte ik op de deur. Saga ging terug naar zijn plaats en wenkte je dat je bij hem moest komen zitten. "Wat was dat?" vroeg je fluisterend aan mij. "Stille wateren hebben diepe gronden." giechelde ik. Jij haalde je schouders op en ging naast Saga zitten, die je verkering vroeg.

Rin: aan jou het antwoord en je verdere fantasie als 'fangirl'. ^^

Nao (75 x uitgekomen)

"Number Six." las je van je briefje voor. De jongen die ik had voorgesteld als Nao bood je zijn hand aan. Je had hem al een tijdje in de gaten gehouden en het viel je op dat hij nogal veel bij de tafel met eten stond. Zonder verder na te denken pakte je Nao's hand en hielp hij je overeind. Jullie liepen naar de kast en ik deed de deur op slot. "Ik ben Nao." zei hij toen hij ging zitten. "Ik ben _______." zei jij. "We hoeven niets te doen als jij niet wilt hoor, het is gewoon weer een van de spelletjes die Rin heeft bedacht." zei hij glimlachend. Hierdoor kon je zien dat hij inderdaad best veel op Winnie the Pooh lijkt zoals ik had gezegd. Je giecheld een beetje. "Ik vind het niet erg hoor." antwoord je dan. Nao pakte je op en zette je op zijn schoot. Hij geeft je eerst een onhandig kusje op je wang. 'Oh jippie, onhandige zoener.' dacht jij, maar girl, had jij het mis. Toen hij naar je mond ging bleek dat hij echt niet onhandig was, maar een pro. Je was zo in de zoen, dat je niet merkte dat de tijd om was en de deur alweer open was. Nao had het blijkbaar ook niet door, totdat ik begon te giechelen en Hiroto het uitgierde van het lachen. Shou pakte Hiroto beet en hield zijn hand voor Hiroto's mond om hem te laten stoppen met lachen, maar dat viel niet bepaald mee. Je werd knalrood en wou teruglopen naar jouw plaats, maar Nao, die ook knalrood was, pakte je hand, liep met jou terug naar zijn plaats en zette je weer bij hem op schoot. Hiroto was eindelijk over zijn lachbui heen en ik was ook al gestopt met giechelen, dus het spel ging weer verder. Aan het eind vroeg Nao je om zijn vriendinnetje te zijn.

Rin: En nou is het aan je fantasie om te verzinnen wat er verder gebeurd ^^

Miyavi (39 x uitgekomen)

(Hah, wat ben ik orgineel. Gebruik het plaatje van zijn This Iz the Japanese Kabuki Rock Tour ^^.)

"Ippiki Ookami Ron." lees je hard op. Daar hoefde ik niet over na te denken, dat was Miyavi for sure. "Yeey, spazzy's beurt." giechelde. Miyavi sprong op, gaf mij eerst een klein kusje op de wang en sprintte op een typische Miyavi manier naar de kast. "Hou ook van jou hoor Rin Tin Tin." zei hij nog. Je keek mij vragend aan. "Hebben jullie wat? Anders mag jij de kast in hoor." zei je. "Nee, we hebben niks," antwoordde ik, "ga jij nou maar de kast in je buit binnen halen. Ik duwde je de kast in en ik deed de deur op slot. Je was over Miyavi heen gestruikeld. "Hiya ______." zei Miyavi lachend. "Huh, hoe weet jij mijn naam nou weer?" vroeg je. "Rin heeft je voorgesteld, weet je nog." zei Miyavi giechelend. "Oh ja, silly me... Miyavi toch?" vroeg je. "Uhm... zo noemt iedereen me, dus ja." antwoordde hij. Je mocht hem nou al. Hij was lief, aardig en humoristisch en hij was ook super knap ookal had hij best veel tattoos en piercings. Miyavi boog zich over je heen en zette zijn mond op de jouwe. "Je vroeg Rin of we wat hadden, nou sta je gelijk met haar, verder dan dit zijn we niet geweest." zegt Miyavi terwijl hij zijn lippen weer van de jouwe haalt. "Vind je haar leuk?" vroeg je zachtjes. "Ik vond haar leuk, maar zij vindt Tora leuk." zei Miyavi op een licht teleurgestelde toon. "Maar dat doet er niet toe, nou vind ik iemand anders leuk." zei Miyavi met een opgehelderd gezicht. "Oh ja, wie dan?" vroeg jij nieuwsgierig. "Jou." zei Miyavi met een ondeugende glimlach. Hij zette zijn mond weer op de jouwe en likte je lippen om toegang tot je mond te vragen. Jij opende je mond en zijn tong begon door je hele mond te gaan. Nadat de 7 minuten voorbij waren, deed Saga de kast open en vielen jullie met de deur naar buiten. Hiroto begon te lachen. "Spazzball weet de boel ook altijd wel wat op te lichten." zei Shou grinnikend. Er hong een wat apparte sfeer. "Ah, Rin heeft net haar liefde aan Tora verklaard." zei Shou. "En?" vroeg jij. "Hij heeft ja gezegd." grinnikte Hiroto. Je keek Tora aan en die keek weg. "'Rianne' is naar de wc." zei hij. "Ha, ik wist dat ze het hem gewoon moest zeggen. Ze vonden elkaar allebei leuk, maar niet een zei wat." zei Miyavi met een grijns. Jij en Miyavi gingen naar zijn plaats en hij vroeg je verkering.

Rin: Nou is het aan jou om ja of nee te zeggen ^^
uwaah... heb lekker veel Miyavi getyped o_0 ach ja... hij's de special guest xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • YayForGay

    miyavi,fuckyes <3

    1 decennium geleden
  • Sakura01

    Miyavi en natuurlijk zeg ik ja spijtig dat hij in het echt een vrouw en 2 kinderen heeft

    1 decennium geleden
  • VisualkeiLove

    Nao XD Ik had liever hiroto<333333

    1 decennium geleden
  • LittleKawaii

    miyavi-sama <33

    1 decennium geleden
  • RookieFidd

    Naoo =3
    en omg iemand hieronder denkt dat de sexy alice nine en sexy myv meisjes zijn O-o nou meis dan moet je echt beter kijken

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?