Spin the bottle met.... NAITOMEA!!!

Er zijn te weinig quizjes met de geweldige J-rock band Nightmare (aka Naitomea), laat staan dat er überhaupt veel quizjes met J-rock bands zijn (ok, beginnen nou wat meer te komen, maar TH overheerst gewoon te erg o_0). Vandaar deze spin the bottle met Nightmare quiz ^^ (H)
veel plezier ermee xD

current mood: quite jumpy, feeling like calling Naitomea's guitarist Hitsugi 'Kuma' (Japanese for: bear)
currently listening to: a whole list of Naitomea's songs (ok... it's Konoha I'm listening to RIGHT now ^^)

Mogelijke uitkomsten

Yomi (19 x uitgekomen)

De fles draait 7 rondjes en wijst naar Yomi. Yomi springt op, loopt naar je toe en knielt achter je neer. 'Wat is hij nou weer van plan?' dacht je. Yomi kennnende zou dat nooit echt al te veel goeds betekende. Yomi leunde over je schouder en pakte je borsten. Je keek hem een beetje verontwaardigd aan en zag en grote grijns op zijn wang verschijnen voordat hij je begon te zoenen. Hij brak de zoen en ging weer op zijn plaats zitten. Jij keek hem licht beledigd aan, maar de rest van Naitomea lag dubbel. Zij waren het natuurlijk wel gewend xD.

Sakito (14 x uitgekomen)

De fles draaide 10 keer en wees naar Sakito. Sakito stond op, liep naar je toe en ging naast je zitten. Hij gaf je een zoen op je wang en toen eentje op je mond. Toen ging hij weer terug naar zijn plaats en was het zijn beurt.

Hitsugi (28 x uitgekomen)

De fles draait minstens 20 rondjes voordat hij naar Hitsugi wijst. "Succes met de piercings ______!" giecheld Yomi. "Je wordt bedankt hoor Yomi." zegt Hitsugi met een sarcastische stem, maar hij vond het overduidelijk niet zo erg dat Yomi zulke opmerkingen maakte. Hitsugi knielde voor je neer en gaf je een voorzichtig (om te verkomen dat zijn piercings jou niet verwonden ^^) kusje op je mond. Hij stond weer op en ging terug naar zijn plaats.

Ni~Ya (17 x uitgekomen)

De fles draaide 13 rondjes en wees toen naar Ni~Ya. Hij staat op en loopt op je af. Hij buigt voorover en geeft je een simpele zoen voordat hij weer terug naar zijn plaats ging en aan zijn beurt begon.



Rin: sorry voor afgezaagd antwoord xD ik weet veel en veel meer over Yomi en Hitsugi dan dat ik over Ruka, Ni~Ya en Sakito weet, dus die hebben wat weinig xD ik wil ze ook niet al te ooc maken xD

Ruka (24 x uitgekomen)

De fles draait 17 rondjes en wijst dan naar Ruka, die naast je zit. Hij schuift tegen je aan, geeft je een liefe kus op je wang en dan eentje op je mond en hij blijft de rest van de avond tegen je aangeschoven zitten. "Kawaii." giechel ik en de rest van Naitomea doet natuurlijk mee ^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • LittleKawaii

    Ruka-sama (H)

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    Sakito xD

    1 decennium geleden
  • pepMaknae

    Hitsugi!!!yay!!!(yeah)!!!

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    HITSUGI O_O omg i love him <3
    Hij is zo cute met zijn piercings :3
    geweldig leuk quiz :D:D
    Xx Mel! <3

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    hitsugi :D

    omg Yeaah :D

    Ik lieft hem ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?