I'll melt the snow for you. '1

Read and write.

Commentz would be nice ^^

x.

Mogelijke uitkomsten

The sweetest perfection. (16 x uitgekomen)

De muziek begint te spelen. ‘The rising-Bruce Springsteen.’ Ik zet men voeten mooi achter elkaar, romp rechtop, handen in men zij, hoofd omhoog. Als ik de goedkeuring krijg, laat ik men voeten glijden, de andere kant uit. Dan.. Opeens, buig ik door men knieën in een hoek van 20° en spring rechtop. Ik draai 5keer rond en kom terug neer op beide voeten. Zo ga ik nog even door, een trucje hier, een sprongetje daar… Tot.. De muziek stopt. Ik wring me uit men eindpositie en maak een buiging. Ik steek men hand op en maak kleine draaibeweginkjes die ik met een glimlach bevestig. Nog een laatste buiging en ik mag eraf. Voorlopig.. Ik kan al niet wachten tot ik er weer opsta.
Ik kreeg een 8,9,8&10. Best goed, maar ik had al beter gehad. ‘Volgende keer beter’ fluister ik mezelf dan ook zachtjes toe. Ik maak de rits van men kledij los, en laat de maillot naar beneden zakken. Daarna volgt men kousenhuid die ik over men voeten uitdoe. De nestels van men voetstukken steek ik nauwkeurig terug in de zak. Ik laat men haar uit men dot, neem een handdoek en stap onder de douche. Het warme water spat op men huid uit elkaar. Men huid wordt rood. Pas als het begint te branden zet ik de douche af. Zo doe ik het altijd. Daarna gaat hij weer aan, maar dan op ijskoude temperatuur. Tot ik weer een normaal kleurtje heb. Ik doe men haar in een handdoektros en bind een andere handdoek om men lichaam. Ik doe men onderbroekje terug aan dat gevolgd wordt door men Bh. Ik doe men grijze broek terug aan met men ballerinaschoenen eronder. Een T-shirt men een hals en een sweater erover. Men haar kam ik naar achter en doe het terug zorgvuldig in een dot. Nog snel men geluksketting en als men zak gemaakt is, kan ik vertrekken.
Een man komt naar me toegelopen. “Je deed het prachtig!” bevestigt hij. “Dank je, maar ik kan beter. Toch aardig van je.” Altijd vriendelijk blijven. Complimentjes opvangen en ze koesteren. “Ik ben Johan Kassenburg, aangenaam. Ik zoek nieuw jong talent.” Ik zet een klein bescheiden lachje op. “Nou, daar op de bank zitten ook nog mensen met talent, ga daar eens polsen. Bij mij ga je toch nooit krijgen wat je zoekt.” Ziezo, dat heb ik hem dan ook weeral eens meegedeeld. “Nee, talent zoals jou. Je hebt het publiek met je mee, je passen sluiten perfectie af. Elke zwaai van elke beweging is te horen tot in het kleinste hoekje van de baan. Ik wil je een kans geven… Een kans om groot te worden.” Men mond is letterlijk open gaan staan. Maar het moet nog wel netjes blijven hé. “Eu, ik weet niet goed wat ik hierop moet zeggen,meneer. Maar het is heel aardig van u. Komt u anders nog eens op een andere keer langs, als ik beter presteer.” Men handen maken gebaren van hier naar daar. “Meid, ik heb nog nooit iemand van 16jaar een 5dubbele sprong zien doen. Je bent uniek! Een talent!” Hij neemt me bij men schouders en schud wat met me. Waarschijnlijk om het me duidelijk te maken. Ik tover een papiertje uit men zak en steek het voor me uit. “Hier is men nummer; bel maar eens terug. Donderdag avond train ik mezelf, zondag namiddag train ik de beginnertjes en maandag avond heb ik les. Kom maar eens kijken.” Hij neemt het kaartje van me over. “Dank je. Tot een van de dagen!” Hij knipoogt naar me en geeft me een hand. Daarna ben ik weg.. Op naar huis.

Ik ben Fien. Fien Svensson. Dat is men achternaam. Ik ben 16jaar, en geboren op 25april. Kunstschaatsen is men hobby, men passie,men ziel, men toevertrouwen. Ik woon in Zweden, hier ben ik geboren, en hier zal ik sterven. Onder de naam die men leven draagt.

Ik loop langs de drankautomaten naar buiten. Ik hoor men naam vallen. “Ja, inderdaad. En heb je haar kleren al eens gezien? En het lelijkste van allemaal, die foute rek in haar haren, net een overreden fret.” Het doet me allemaal niets, maar over men haarrekker mogen ze niets zeggen, want dat gaat té ver. “Problemen mee? Laf dat je zoiets zegt! Maar weetje, hou je mond gewoon maar, en trek hem open op het ijs. Want daar is waar ik van me laat horen!” Ik draai me om en loop weg. Naar huis.

Voila.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Hymn

    geweldig
    <3(H)

    1 decennium geleden
  • CookieThief

    nice nice very nice :D:D
    loveyou!!!!!

    1 decennium geleden
  • BILLweloveya

    Omgosh Hann.
    Deze is gwn prachtig aja ;o
    iloveyoubby<3

    1 decennium geleden
  • Fireflightx

    Spuper!
    echt mooi :D
    ik ga snel de volgende maken
    xX

    1 decennium geleden
  • Dimension

    Woow
    Dat is een orgineel cool verhaal. Ik krijg het r nog kouder van. Ja, mijn kamer is nog eens een vrieskast en dan lees ik een verhaal over ijsschaatsen.
    Dat mijn beste heet: Ironie
    Het is gewoon
    GE-WEL-DIG!
    Hier moet je mee verder gaan (K)
    YourFan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?