Secret Diamonds. [11]

Nummer 11.

3 reacties bitte- anders geen gevolg .__.

Mogelijke uitkomsten

Shameless... ?! <3 (13 x uitgekomen)

Jenny
We lopen naar binnen, richting de balie. 'Jullie moeten je ook nog melden, en ik ook' zegt Max onderweg. Ik knik, en voor ik het weet staan we al voor de balie. 'Goedemiddag, ik wil graag een kamer, blabla.' Na het inchekken, werden onze spullen naar boven gebracht. We volgden de medewerkengeval naar onze kamers. Hij opende de deur. En we liepen naar binnen. 'Dit is jullie kamer, mevrouw' zei hij met een grappig accent. Zo typisch Italiaans. Ik bedankte de man, gaf hem wat fooi. En we werden alleen gelaten. 'Dus...' zeg ik terwijl ik me laat vallen op het bed. Julie begint te gillen, en als een gek te springen 'Niet te geloven dat we bij 'YouMeAtSix' in het hotel zitten' gilt ze. Ik lach, en mijn ogen volgen haar bewegingen. Ik word er duizelig van en laat me achterover vallen op het bed, 'wat een leven' zucht ik.
Er wordt op de deur geklopt, en ik zet me recht. Daar staan Josh en Dan. Meteen krijg ik een blos op me gezicht, en Julie ook. Die inmiddels was gestopt met springen toen ze hun zag, 'je hebt het gehoord he?' vraagt ze twijfelend. 'Het hele hotel volgens mij!' zegt Josh, en hij glimlacht. 'Maar wat is er?' vraag ik snel. Dan loopt naar binnen, en neemt naast me plaats, op het bed. 'We gaan vanavond naar de disco. Even vieren dat Max is afgestudeerd. Willen jullie ook mee?' dat laatste vroeg hij met een blos op zijn gezicht. Ik knikte, 'zekers. We zien jullie vanavond wel. Acht uur hier?' Josh en Dan knikte, en liepen weg.
'Zag je dat?! Hij blooste toen hij dat vroeg!' zei Julie weer gillend, maar dit keer wat zachter. Ik knikte, 'misschien heeft hij wel een oogje op je' zei Julie plagend. Het bleef maar door mijn hoofd zweven. Met die gedachte liepen we naar beneden om wat te drinken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • MARLOESxYERR

    ach wat schattig :3 hahah
    snelverder ! ;D

    1 decennium geleden
  • CupCakeRaawr

    Grrrauwch xD
    He's in Love x3
    how Cute ^^
    verder!! xX

    1 decennium geleden
  • Solutioness

    verder(Y)

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Whaa, nice;D
    Snel verder, I like it:]
    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?