Born 2B Weird in <3 Deel 10

Wohoee Deel 10(A)
Plaats je wel een reactie?:D

Mogelijke uitkomsten

Popcorn xD (22 x uitgekomen)

(Kiwi pov)
Je gaat naast Kayleigh zitten. ‘Okay nu moet ik een move maken’ fluister je tegen jezelf. De bak popcorn word naar jullie doorgeschoven. Nu is het je kans! Je krabbelt wat op een papiertje en terwijl je een hand vol popcorn pakt, laat jet het propje papier subtiel in de bak vallen. Keyleigh pakt ook een hand vol uit de bak en yes, ze pakt het briefje ook! Alleen ze propt alles meteen in haar mond, dus het briefje ook! ‘Dat was niet volgens plan’…..dacht je, tenminste, dat zou je denken als je überhaupt een plan had:P. Ze begint te hoesten en haar hoofd loopt rood aan. Ze spuugt het briefje uit en roept: ‘Welke idioot stopt die er nou weer in??!’ Je begint te blozen en zegt zachtjes: ‘Nou uhm ik…’ ‘oh…’ zegt Kayleigh wat zachter. Ze vouwt het open en leest het. ‘JA NATUUUUURRLIJK wil ik dat!!’ roept ze dan keihard door de zaal.
‘IK MAAK HET UIT!! STOMME ZAK!!’ schreeuwt er een meisje achter jullie. Ze gooit haar bak popcorn door de lucht en loopt kwaad de zaal uit. Kayleigh en jij kijken elkaar raar aan. En dan ineens uit het niets geeft ze je een kus.

(Joe pov)
‘Man, deze film is saai zeg!’ denk je. Gelukkig zit Estelle naast je. Je kan je ogen niet van haar af houden. Je slaat voorzichtig je arm om haar heen.

(Estelle pov)
Je voelt hoe Joe langzaam z’n arm om je heen slaat. Je kijkt naar hem en begint dan te blozen omdat hij zo lief naar je lacht. Je ziet dat hij ook rood word en je wendt snel je blik af. ‘JAAA NATUUUURRLIJK wil ik dat!!’ hoor je Kayleigh keihard roepen. Vlak daarna hoor je: ‘IK MAAK HET UIT! STOMME ZAK!!’ achter je. Een meisje loopt kwaad weg en gooit haar bak popcorn de lucht in. Je kijkt naar boven en je roept tegelijk met Joe: ‘Cool! Het sneeuwt!’ Jullie beginnen te lachen. Naast je hoor je Kayleigh en Kiwi wel heel ranzig zoenen. Je kijkt er een beetje weird naar en kijkt dan snel weer naar Joe. Joe, die er ook vreemd naar keek, zit heel dichtbij met z’n hoofd. Hij glimlacht en kijkt naar je mond. Je sluit je ogen en voelt hoe hij zachtjes zijn lippen tegen die van jou aandrukt. Je voelt je in de 8735461ste hemel en je kust hem terug. Ondertussen hoor je Kayleigh zeggen: ‘links, rechts, uhmzz…links…een klein beetje naar rechts.’ ‘Wat is het nou? Moet ik hem er nou links of rechts insteken?! Ik zie ook helemaal niets in het donker!’ ‘Kom maar ik stop hem zelf wel in m’ n mond.’ Je kijkt geschrokken naast je. Je ziet nog net hoe Kayleigh een chipje uit de hand van Kiwi trekt en het in haar mond stopt.
‘Graw gwaww…lekker!’ spuugt ze. ‘Charmant’ hoor je Joe naast je lachen. ‘Ga weg als je wil praten!’ zegt een man achter jullie. Kayleigh en Kiwi beginnen te lachen en lopen samen de zaal uit.

Reacties?(A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • DarkSnow

    HAHA!. Leuk ik hoop dat je snel verder gaat ik ga nu ook weer verder met mijn serie! :D joune is echt komisch. (yeah)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Haha xD
    Right xD


    SNEL VERDERRRRRRRRRRRR héé!!

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Haha x'D
    Omg, hylarisch (x
    Supér ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit
    <3

    1 decennium geleden
  • xxMissJonas

    hahaha okeey dan xD
    snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?