Secret Diamonds. [19]

Nummer 19.


Nummer 20 maak ik extra lang &'nd Stuff.

Mogelijke uitkomsten

when you wake up, in the morning. x] (10 x uitgekomen)

Josh
Het is al laat, maar ik kan niet in slaap komen. 'Damn, ga nou slapen!' hoor ik. Ik kijk opzij, en aan de overkant van de kamer, ligt Chris. 'Sorry, lukt niet...' Hij komt langzaam omhoog, en zit recht. 'Julie he?' vraagt hij. Ik knik. 'Ik wist het, ga maar gewoon slapen...' Ik zucht, en ga weer op me rug liggen. Ik denk aan Julie, en langzaam val ik in slaap...

Dan
Ik hoor mensen naast me praten, Chris en Josh. Over Julie... ik zucht, en denk terug aan die zoen. Ze vindt me niet leuk... Het is allemaal te snel gegaan... Ik zucht en draai me voor de zoveelste keer om. Eindelijk val ik in slaap.
Ik word wakker door vel licht. Ik doe me ogen open, en daar staan Max en Matt. Ze doen alle gordijnen open. 'Wake up, sleepyhead!' zegt Max vrolijk. Ik kreun even, en ga zitten. 'Sjees, wat zie jij er dood uit!' zegt Matt. Ik zucht, en loop, in m'n boxer naar de badkamer. Ik draai de kraan open, en ga onder de douche staan. Na een tijd wordt er op de deur geklopt. En al snel sta ik weer in de ''slaapkamer''. Ik doe me haar goed, en even later lopen we met z'n drieën naar beneden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ThropyEyes

    n_n Dan in zijn boxershort?

    Goed, snel verder!<3
    + 2e reactie;D
    Likeit;D
    xxox

    1 decennium geleden
  • Scandal

    Verder :D
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?