Secret Diamonds. [26]

Nummer 26 =D

gaat snel x]?

You Me At Six - Tigers and Sharks

4reac.

Mogelijke uitkomsten

Happy New Year? <3 [prt 2] (12 x uitgekomen)

Dan
We zitten op de bank, en ik breng mijn hoofd dichterbij. Ze pakt mijn hand, en ik voel haar zachte lippen op de mijne. Kon dit moment maar eeuwen duren. Alleen onze rust werd verstoord, 'wij beginnen alvast...' Jenny's lippen gaan van de mijne af, en ze kijkt naar beneden. In de deuropening staat Josh, 'aan de drank. Sorry.' zegt hij. Ik schud me hoofd, en kijk hem nepkwaad aan. Hij draait zich om, en loopt weg. 'Daar ging onze rust...' zei Jenny, zodra Josh weg was. Ik knik. Haar lippen raken weer de mijne, en laten al snel weer los. 'We gaan terug, voordat ze te veel gaan roddelen.' zegt ze. Ze staat op, en ze wil weglopen. Ik pak haar hand vast, en sta ook. Ze draaid zich naar mij toe, en ik geef haar een kusje op d'r zachte lippen. 'Van mij mogen ze. Maar de drank mag niet op!' zegt ik. Ze lacht, en we lopen naar de rest. We lopen naar binnen, en meteen is iedereen stil, en ze kijken ons aan. 'Wat?' vraag ik. Ze kijken ons één voor één aan, en schieten dan in de lach. 'Jenny, doe geen rode lippestift meer op.' zegt Julie. Ik word rood, en weet wat ze bedoelen, ik loop naar de badkamer, en haal 't er vanaf.

Jenny
Ik lach even mee met de rest, en kijk op me mobieltje. Eén gemiste oproep, Mama. 'Ik ga even bellen...' zeg ik. En loop naar de slaapkamer.
Na het telefoongesprek loop ik weer naar de rest. En neem plaats op de grond, tussen Dan en Matt in. 'Wie was 't?' vraagt Julie. 'Me moeder, ik moest jullie de groetjes doen, ik moest goed oppassen, en een gelukkig nieuw jaar.' Zeg ik.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Jealousy

    volgende please please please

    1 decennium geleden
  • MARLOESxYERR

    leukleuk ! ;D
    snelverderrr <3 !

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Nice, snel verder <3

    En ja, You Me At Six was liefde <3

    MAAAXXX <3
    xxox

    1 decennium geleden
  • Scandal

    Verder :D
    (K)

    1 decennium geleden
  • Solutioness

    SWEET!!! VERDER PLZZ!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?