Hoe verover jij hem?

Ben je een snelle veroveraar? of laat je ej veroveren?

Mogelijke uitkomsten

Ten aanval! (16 x uitgekomen)

Versieren is voor jou hetzelfde als jagen. Oftewel: TEN AANVAL, om koste wat het kost de prroi aan de haak te slaan! Je bent zo zeker van je zaak dat je helemaal niet hebt bedacht of de jongen die je op het oog hebt eigenlijk wel door jou veroverd wíl worden. Niet dat hij de kans heeft om tegen te sputteren, want jij laat hem niet met rust totdat hij zich overgeeft. Complimenten voor je vastberadenheid, maar... Ben je echt verliefd op hem of verzamel je alleen trofeeën?

Geduldig (61 x uitgekomen)

Jij speelt het slim: je gooit je lokaas uit en wacht GEDULDIG tot hij toehapt. Daarna sluip je langzaam dichterbij, stapje voor stapje. Leuk hoor, zo'n doordacht versierplan, maar af en toe moet je jezelf ook eens laten gaan! Misschien verover je hem wel door alleen maar naar hem te lachen!

Verlegen (19 x uitgekomen)

Als je hem ziet, ben je TE OPGEWONDEN om na te denken of te praten... Laat staan dat je iets kunt verzinnen om hem te veroveren! Maar maak je geen zorgen, die gevoelens horen nou eenmaal bij verliefd zijn. Als je gevoel zegt dat het goed zit, vind je vanzelf de juiste aanpak om hem te veroveren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • SweetCoockie

    verlegen...:$

    jep da klopt welxD

    1 decennium geleden
  • WT4evah

    Geduldig!:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?