Your Immortal Soul.

Standalone© Maak maar gewoon ofzo.

Mogelijke uitkomsten

You will stay forever in my mind. (14 x uitgekomen)

Ik pakte voorzichtig zijn hand. Hij was koud, ijskoud. Ik rilde eventjes. Niemand die iets zei, niemand die iets deed. Ze waren allemaal blind voor hetgeen dat ze niet wilden zien. Het kon me nu even niet meer schelen. Niks meer, nooit meer.

Een traan viel op zijn lichaam. Ik veegde hem voorzichtig weg, ook al voelde hij er toch niets van. Ik zou hem in het water kunnen gooien, hem van een berg af duwen, hij zou het niet voelen. Hij zou nooit meer voelen. Hij zou nooit meer genieten, nooit meer hopen, nooit meer proeven van het leven. Hij had zijn ogen bewust gesloten, voor de allerlaatste keer. Hij moest het geweten hebben. Hij moest het aangevoeld hebben. Hij moest gevoeld hebben dat het zijn laatste minuten zouden zijn, hoe hard hij ook mocht vechten. Hij was ver gekomen, hij had veel bereikt, hij had veel meegemaakt. Te veel. Veel te veel voor een leven dat maar zo kort heeft mogen duren.

Voorzichtig drukte ik een klein kusje op zijn voorhoofd. Ik liet zijn hand los, kwam overeind en liep achterwaarts teruguit, op weg naar de blinde menigte, wetend dat hij bij me zou blijven, dat ik nooit blind zou worden. Zijn ziel zou mij beschermen, in mijn hart en hoofd wonen. Ik wist dat hij zou blijven leven, al was het maar in gedachten. Nooit zal hij mij verlaten. En als de tijd komt, zal hij mij waarschuwen, net als de engelen bij hem gedaan hebben. Dan zal ik mijn ogen sluiten en wachten op mijn hart dat niet meer zal kloppen. Dan zullen we weer samen zijn.




Deze SA heb ik geschreven met een reden, de dood van mijn broer. Het is nog altijd moeilijk goed te verwerken, dus haatreacties heb ik liever niet.
Positieve reacties zijn altijd welkom.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Dazzled

    Echt pràchtig!

    & sterkte

    1 decennium geleden
  • ELLENNN

    Echt mooi, ik ben hier aan het huilen, omdat een van mijn allerbestevriendinnen zelfmoord heeft gepleegd en dan denk ik weer aan al die tijden jwz, , en je woorden raken me, ik vind hem zomooi geschreven, MOOIMOOI.. (:

    1 decennium geleden
  • Illuminati

    Echt, ik krijg er tranen van in mijn ogen. Echt waar.
    En veel sterkte, om door deze tijd heen te komen.
    Hoe je alles beschreef ik vind het echt pracht.
    xx

    1 decennium geleden
  • Sensible

    Echt prachtig geschreven!
    Heeeeel mooi, serieus,
    met zoveel gevoel.

    En veel sterkte, het is echt vreselijk.

    Sterkte!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?