Hope is a waking dream' #05

there is a party in ur bedroom
all night long


abo...

Mogelijke uitkomsten

PART\'5 (11 x uitgekomen)

'Zullen we anders een film kijken?' vraagt Justin, als hij merkt dat het te stil is. Ik knik, ik neem nog een laatste slok. En Justin staat op.
Hij loopt naar een kast waar cd's en dvd's in staan. 'Help maar' zegt hij. Ik loop naar hem toe, en ga op me knieën zitten zodat ik bij de onderste rij kan.
Na een tijdje hebben we eindelijk een film uitgekozen. Ik neem plaats op het bed, omdat je daar beter zicht op de tv hebt. Justin doet de dvd erin, en schenkt nog even onze glazen vol.
Hij gaat naast me liggen, op zijn buik, en de film begint.
Gelukkig is het een comedy.
Het is een hele gezellige avond, maar dan gaat me mobiel. Ik kijk op het schermpje en zucht. Niet me vader. Justin kijkt over me schouder mee, 'neem maar gewoon op.' zegt hij. Ik knik.
'met Nikky.' begin ik. En daar komt een heel lulverhaal. Ik hou de telefoon iets verder van me oor af. Ik kijk naar Justin die zijn hoofd schud. Ik druk op het rooie knopje, en gooi me mobiel op de grond. Ik ga op me rug liggen en staar naar het plafond. Justin komt boven me hangen, en geeft een kusje op me voorhoofd. Ik glimlach. Op de achtergrond hoor ik gelach en andere geluiden van de film. Maar die geluiden zijn nu niet belangrijk. Ik druk mijn lippen op die van Justin, en vergeet de wereld even.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThropyEyes

    Sweet ^-^

    Snel verder =3

    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?