Hope is a waking dream' #06

'cuz i love him.
with all that i am

Mogelijke uitkomsten

PART'6 (8 x uitgekomen)

E.T. he astrid <33

Mijn lippen gaan even van de zijne af, en ik kijk hem aan in zijn mooie ogen. Ik voel zijn lippen weer even op de mijne, en dan kruipt hij van me af.
Ik kijk even naar het beeldscherm, waar net de aftiteling is begonnen. Justin loopt naar de tv toe, en haalt de dvd eruit. Hij stopt 'm terug in de kast, en blijft daar staan.'En nu?' vraagt hij. Ik haal me schouders op, en gaap even. 'Ik denk dat je wil slapen' zegt hij. Ik knik, en kijk even rond. 'Uuhm, waar?' vraag ik, en ik was al van plan om naar de bank te lopen. Justin houdt me tegen. 'Ga maar gewoon bij mij slapen. Je moet morgen toch naar school.' ik knik. En loop naar mijn tas. Ik trek snel me pyjama aan, en sta al voor de wastafel mijn make-up eraf te halen, en me tanden te poetsen.
Ik loop naar het bed, en lig alvast onder de dekens. Na een tijdje komt Justin er ook bij.
Eerst een eindje van me vandaan, maar hij komt steeds dichter bij. Ik draai me om, en kijk recht in Justin's gezicht. Ik schrik een beetje, en glimlach. 'Ben ik zo eng?' zegt hij zacht. Ik lach, 'nee, maar wel zo dichtbij'. Ik geef hem nog een kusje en draai me dan weer om.
Langzaam val ik in slaap...

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThropyEyes

    Sweet again ^-^

    Snel verder gaan x-x

    E.T. E.T. E.T. E.T. =D

    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?