wat voor een kind ben jij in je klas?

Dit is een soort quizlet waar wordt gezocht waar je staat in de klas of je de populiarste bent of juist niet of dat je normaal bent of iets anders.
Bitch or misfit? I'll know after doing this.

Mogelijke uitkomsten

Grote Bitch dat je bent! (12 x uitgekomen)

Jij bent iemand die het leuk vind om andere mensen uit te schelden of het leven zuur te maken! Het is zelfs je specialiteit! Je denkt dat iedereen achter jij staat en je vind jezelf helemaal geweldig! Je hebt wel veel vriendinnen maar om vriendinnen te krijgen door andere mensen uit te schelden help nu misschien maar als je volwasse bent help het zeker niet! Ik zou proberen op een andere manier vriendinnen proberen te maken. Want dan heb jij ook niet zoveel mensen die je haten!

I'm A Misfit! (17 x uitgekomen)

Jij bent elke les alleen en er is bijna niemand die naar je omkijkt! Het kan zelfs zo zijn dat jij gepest wordt! Maar ookal is het nog zo zwaar om iedere keer alleen te zijn onthou dit: de mensen die je pesten zijn zeker niet beter dan jouw. Volgens mij pesten ze je omdat ze jaloers zijn op jij. Jij moet gewoon proberen om het vol te houden want ik weet dat jij goed terecht komt en de mensen die pesten niet! Probeer het te onthouden want ookal ken ik je niet ik meen wel wat ik zeg! Probeer sterk te blijven!

Meeloper gesiniaaleerd! (3 x uitgekomen)

Jij volgt je groepje constant en jij doet alles na was ze doen! Je kijkt zelfs een beetje naar ze alsof jij ook zo'n iemand wil zijn! Maar jij kan alleen zo'n iemand zijn als jij jezelf blijft want dat is super belangrijk! Let them show who you are! En dan zul jij erbij horen!

Je bent iemand met een eigenstijl! (22 x uitgekomen)

Jij kiest gewoon voor je eigen stijl! Je doet alleen iets uit de mode aan als je het zelf leuk vinden en als iemand iets leuk heeft dan ga jij dat niet ook meteen kopen! Dat is heel goed dat je gewoon doet wat je zelf wilt! Er zijn ook mensen die bewondering voor je hebt om je eigenstijl! je hebt ook genoeg vrienden dus zo ga je goed!

Gewoon normaal is ook oké! (52 x uitgekomen)

Je bent niet iemand die een buitenbeetje is en je bent ook geen meeloper maar een eigenstijl heb je ook niet echt! Als iemand iets leuk heeft dan koop je dat niet meteen! Je koopt wel dezelfde soort kleren maar nooit dezelfde kleren als je vrienden! En dat is helemaal oke en blijf gewoon lekker normaal!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • NiareNero

    Normaal, zoals de meeste normale mensen(typing)

    9 jaar geleden
  • LifeDriver

    Just normal :)

    9 jaar geleden
  • Noosje

    ik ben gewoon normaal :D

    lara als je dit leest:
    lara ben jij een misfit

    1 decennium geleden
  • noekie1997

    gewoon normaal is ook oke(Y)

    1 decennium geleden
  • Greyback

    Eigenstijl
    Owned (Y)
    Cool xD
    haha
    Ikke helemaal
    Happy <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?