Wat hebben wij met elkaar? vriend of vijand?

Ben jij iemand die ik heel erg haat of haat jij mij? Of zijn we juist goede vrienden? Met deze quizlet heb je het bewijs dat we vrienden (of niet) zijn. Dus weet je nog niet goed hoe wij met elkaar omgaan of hoe we het beste met elkaar kunnen omgaan. Zouden we vrienden kunnen worden of weer vrienden kunnen zijn. Benieuwd naar het antwoord? Doe dan deze quizlet.

Mogelijke uitkomsten

Je bent mijn beste vriend(in)!! (11 x uitgekomen)

Je staat altijd voor mij klaar! Ik kan altijd bij je uithuilen! Je bent een geweldige vriend(in) en ik wil je niet kwijt. Ook al heb ik het nu misschien zwaar toch moet je onthouden dat je ook bij mij kunt aanklopen met je problemen want ik zal ALTIJD voor je klaar staan, dit is een beloften! Je bent mijn beste vriendin en ik zal er alles aan doen om dat zo te houden!

Gewoon vrienden! (23 x uitgekomen)

Je bent gewoon mijn vrienden. We hebben het heel gezellig samen en we kunnen met elkaar opschieten! We doen af en toe iets samen en dat is dan heel leuk! De vriendschap die we hebben is gewoon oke en hopelijk blijft deze vriendschap ook zo gezellig!

We kunnen vrienden worden ...! (10 x uitgekomen)

We hebben dezelfde stijl en houden van dezelfde muziek maar voor de rest hebben we niet echt iets met elkaar! We doen gewoon normaal tegen elkaar als we elkaar zien, niet echt begroeten maar wel gewoon normaal! Ik denk dat het wel iets kan worden omdat je volgens mij best aardig bent! We kunnen in ieder geval proberen vrienden worden want wie niet waagt, wie niet wint! Het moet natuurlijk niet want als je niet wil is het einde oefening. Maar het is gewoon een opzie! Het is echt niet zo dat ik wanhoping ben ofzo maar meer vrienden is altijd welkom :)!

Je bent een wild vreemde! (10 x uitgekomen)

Je kent mij niet en ik ken jouw niet! We hebben helemaal niks met elkaar en dat is gewoon oké! Als jij mij tegen zou komen zou je me een vreemde vinden! We kunnen het best ook gewoon zo blijven. Niks mis mee met vreemden!

Normaal! (3 x uitgekomen)

We kennen elkaar wel maar hebben niet veel gemeen! We doen normaal tegen elkaar! Ik vind jouw gewoon oké en we kunnen het best ook gewoon zo blijven want waarom zouden we ruzie ofzo willen? Let's be normal!

you hate me! (6 x uitgekomen)

Je denkt dat ik het ergste bent wat op deze wereld rond loopt! Het liefst scheld je me elke dag uit en je kunt me niet uitstaan! Je vind het zo ontzettend erg dat ik anders ben dan de meeste! Tegen iedereen zit je roddels over mij rond te vertellen! Maar je weet niet hoe ik ben!! Je weet niet wat ik kan zijn! Je weet niet of ik ECHT niet aardig ben! Je verzint het gewoon allemaal. En ik vind dat pas als je me echt kent, dan mag je van alles over mij rond vertellen! See who i am!

je bent verliefd op mij! (1 x uitgekomen)

Ik hoop dat je een jongen bent want volgens mij ben je verliefd op mij! Je kunt in ieder geval je ogen niet van me af houden en het liefst ben je elke dag bij mij! Als je echt van mij houdt moet je actie ondernemen want hoe ik kan ik anders weten dat je mij leuk vindt? En als ik jouw niet leuk vindt kunnen we altijd nog vrienden worden! Je moet het gewoon proberen en dan zie je wel wat er gebeurt! (het kan ook zijn dat je hem niet goed hebt ingevuld :D). Ik zeg: gewoon proberen kan nooit kwaad!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Nikki4ever

    heb mijn eigen quiz gemaakt (hoe slecht) en voor de grap die antwoorden van "you love me". Er moet toch iemand op me verliefd zijn xD!

    1 decennium geleden
  • mileyloveee

    we are best friends xd wauw oke dan lollig xd

    1 decennium geleden
  • XxXRaindrop

    Ik heb: we kunnen vrienden worden

    Alleen ik ken je niet echt ofzo:P

    iig wel allebei fan van cinema bizarre en tokio hotel <33

    1 decennium geleden
  • NenF

    We zijn gewoon vrienden.. kan nooit kwaad nieuwe vrienden te maken:P
    Ik d al voorspeld dat we gewoon vrienden zouden zijn.. Tokio Hotel is super.. Cineme Bizarre wat minder maar ook wel oké heb er niks op tegen:P


    maar ik ken je niet eens :P

    1 decennium geleden
  • Harkness

    we are best friends!
    Maar ik ken je niet:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?