Hoe bizar ben jij?

hello mensjes die misschien deze quizlet gaan doen. Ik ben Cinema Bizarre fan en wil weten of jullie ook bizar zijn. Zij wel :P. O ik zit hier trouwens met een vriendin dus we maken het samen :).

Mogelijke uitkomsten

Gekker dan Cinema Bizarre? (4 x uitgekomen)

hoe de fuck heb je dit voor elkaar gekregen? nog bizarder dan Cinema Bizarre dat kan toch niet? Wouw dat het mogelijk is zeg. Ik denk dat je echt elke minuut bizar doet. Ik heb er geen problemen mee hoor maar ik denk dat sommige mensen daar wel problemen mee hebben. en je daardoor soms moet inhouden om niet te erg mee gepest te worden. Of het je geeft er geen shit om dat mensen je daardoor pesten. ik ben bizar so what? en als laatst wil ik nog zeggen: blijf lekker bizar want bizarre mensen (vooral mensen van CB) rocks.

even bizar als Cinema Bizarre! (5 x uitgekomen)

Even gek dat kan wel. maar of je ook even knap ben is maar weer de vraag :P. Nou je kan dus af en toe heel raar doen maar je kunt net als CB ook soms serieus zijn. wow kunnen ze dat? nooit geweten. Maar in ieder geval ben je niet té bizar en ook weer niet lekker normaal. Blijf gewoon zo bizar het is namelijk precies goed. Bizarre mensen rocken dus jij ook :D.

Minder bizar dan Cinema Bizarre (9 x uitgekomen)

je kunt het helaas niet bij de top van bizarheid komen. Maar je bent gelukkig nog niet helemaal normaal dus dat is weer mooi. En je kunt af en toe een klein beetje bizar doen maar je bent de grootste tijd gewoon normaal. Bizar zijn is wel iets wat je niet vaak doet maar wees gewoon af en toe lekker bizar. Want Bizar is cool :D.

Niet bizar dus zeker niet zo bizar als Cinema Bizarre! (14 x uitgekomen)

Je bent niet bizar maar wel normaal. Geen probleem mee dat je normaal bent. Maar je hoeft echt niet altijd normaal te doen. Even lekker bizar doen is soms ook fijn. En als je bizar doet dan rock je!!!xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • PotterHead4ever

    Wat is in hemelsnaam Shin-run?

    8 jaar geleden
  • DOMOnerd

    Ik ben net zo bizar al cb?
    Ik denk wel nog erger hoor O.o

    1 decennium geleden
  • WhiteDragon

    WTF?!?! ben IK normaaal?!? das ook voor het eerst :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?