Now you're not there anymore [JB] 14

ja ik ga wel erg goed vandaag,
ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden.

- Peet. ©

Mogelijke uitkomsten

love is .. a word you can't explain! (11 x uitgekomen)

omdat dit plaatje gwn pimp is! :]

[joe pointofview]
“Pap, wat is dit voor gebouw?” vraag ik terwijl ik naar het gebouw kijk. De naam komt me bekend voor. “jongens, weten jullie dat nu al niet meer? Jullie hebben toen toch van die wassenbeelden laten maken? Die zijn sinds 2 weken hier te zien en er staan wassenbeelden van nog veel meer mensen!” ik kijk met grote ogen. “Oow god, dat wassebeeld leek heel eng veel op mij!” Nick grijnst. “ja, toen ging kevin nog tegen jouw beeld aan praten, weet je dat nog Joe?” ik schiet in de lach als ik er aan terug denk.

Flashback

“kevin kom is!” daar sta ik dan naast mijn beeld, hij lijkt heel goed! Als ik zie dat kevin er aan komt schiet ik achter een gordijn. “Joe wat is er?” dat beeld kan natuurlijk niet terug kijken. “Joe doe niet dom, wat is er?” ik zie dat kevin boos wordt. “Kevin chill!” zeg ik als ik vanachter het gordijn tevoorschijn kom. “Oehh ik krijg jou nog wel een keer mannetje!” zegt hij, maar hij moet er zelf ook om lachen.


“Joe doe niet dom!” doet Nick Kevin na, maar ik gebaar naar hem dat hij normaal moet doen omdat ik zie dat Kevin het niet meer leuk vind. We lopen met zijn drieën naar binnen en gaan bij de visagie zitten.


[Iza Pointofview]

“eindelijk zijn we gewoon in Amsterdam!” ik glimlach en kijk rond. “KOM NAAR DE HÓEREN!” Hoor ik een van de jongens uit me klas roepen. “Jij wel, zelf kun je niemand krijgen” zegt Laurie tegen hem en dan is die jongen gelijk stil. “Oké kinderen, in rijen van 2 want dat is makkelijker met de kaartjes.” Zegt de lerares en ik sta naast Anouk. Laurie staat achter ons naast de jongen die naar de hóeren toe wilde. Ik trek een ik-kan-er-ook-niks-aan-doen-gezicht als ze me boos aankijkt. Met zijn allen lopen we naar binnen. In de hal aangekomen staat iedereen al rond te kijken. “oké, heel even wachten nog. Om 2 uur moeten we hier terug zijn want dan is er een verrassing.” Iedereen kijkt elkaar aan. Wat is hier aan de hand? Alleen Anouk en Laurie lijken niet onder de indruk te zijn, hebben zij hier iets mee te maken?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xJill

    Wieehh
    Je bent echt lieff(H)
    Want ... Jou quizje is weer super + je hebt veel quizjes erop gezet vandaag.
    Tuurlijk vind ik ze nog leuk .
    Ga je snel verder ?
    x

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Supaah ^^
    Snel verdeeer :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?