Dead at the Scene ! »six

Number 6

BEDANKT VOOR LIEFE REACTIES <3
+neem abo biatch [als je nog niet hebt]

Mogelijke uitkomsten

Part six ! (6 x uitgekomen)

Verslagen en alleen sta ik voor de deur. En Alex is weg. Alsof hij in de mist is verdwenen. Ik zucht draai me om en sluit de deur. Ik kijk naar een paar foto's van mij en Oliver. Die ook beneden staan. Ik gooi eentje op de grond en ren het huis uit. 'Waarom ik? Ik mis hem...' denk ik. En voel een traan over me wang rollen. Ik veeg hem snel weg en loop naar de stad.
Zuchtend kom ik aan en kijk rond. Druk, heel druk. Me ogen blijven hangen op een jongen. Een hele schattige. Ik zucht en kijk naar beneden. 'Het heeft ook geen nut om hier te zijn.' en ik draai me om. Ik loop door de menigte en voel dat ik achteruit word getrokken, uit de mensenmassa. Ik sta recht voor het gezicht van de schattige jongen. Van buiten zie ik er misschien blij uit met hem voor me. Maar van binnen voel ik me ellendig. 'Meekomen jij...' is het eerste dat hij zegt. Ik schrik en bekijk hem goed. 'Nee, niet hij. De jongen met de tattoo's... Een van hen.' ik probeer me arm terug te trekken maar zijn greep is te sterk. Ik word in een auto gestopt en we rijden weg. Florida uit, op weg naar het weiland.
We komen steeds dichter bij het schuurtje, en hij laat me maar niet los. Wat ik ook probeer. De deur gaat langzaam en piepend open, en daar ben ik weer, in het doolhof schuurtje. En nog steeds zegt hij geen woord.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ThropyEyes

    whoooo! snel verder <3
    xxox

    1 decennium geleden
  • Astrale

    O My Gosh, snel verder jij!!

    'x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?