welke anime serie past bij jou?

eens andere titels...pokémon en naruto kent iedereen ondertussen maar er zijn nog zoveel anderen

dus welke past bij jou?

Mogelijke uitkomsten

fruitsbasket (94 x uitgekomen)

verhaal:
Tohru Honda (16) heeft haar moeder verloren in een auto-ongeluk en woonde tot voor kort bij haar grootvader. Maar omdat het huis te klein is wordt het gerenoveerd en besluit een tante van Tohru dat Tohru's grootvader bij haar moet gaan wonen. Tohru wil haar niet tot last zijn en zegt dat zij wel bij een vriendin kan logeren, maar Uo woont in een klein appartement en Hana heeft een erg grote familie, dus gaat ze in een kleine tent in een bos wonen en werkt ze als schoonmaakster, om haar eigen school te kunnen betalen. Shigure Sohma (27) en Yuki Sohma (16, de "prins" van hun school) vinden haar (ze had haar tent op hun landgoed gezet) en nemen haar mee naar huis. Daar mag ze blijven wonen en komt na niet al te lange tijd achter het geheim van de Sohma familie. Ze zijn allemaal vervloekt en veranderen in een van de Juünishi (De Chinese dierenriem) als ze door iemand van het andere geslacht omhelst worden of als hun lichamen zwak zijn. Kyo Sohma (16) komt ook bij hun wonen, hij is het zwarte schaap in de familie, omdat hij in de kat verandert die niet tot Juünishi behoort. Dit komt doordat de rat vroeger de kat heeft bedrogen. Toen God een feest voor alle dieren organiseerde vertelde de rat aan de kat dat het feest niet morgen maar overmorgen was. De kat was dus niet aanwezig op het feest en kon dus niet tot de Juünishi behoren.

Eigenlijk zijn de 3 Sohma's erg blij met hun nieuwe medebewoonster, maar Akito (19) (het hoofd van de familie) is niet zo blij met Tohru, er mag immers geen buitenstaander van het geheim weten.

zalige serie, ik raad wel eerder de manga dan de anime aan, daar zit meer verhaal in

Barajou no kiss (mijn nieuwste verslaving) (74 x uitgekomen)

De meeste meisjes zijn gek op sieraden, maar niet Agnès (Anijs) Yamamoto. Niet sinds haar vader haar een roos choker gaf als kind, beweerend dat het een beschermend amulet is die haar zou beschermen tegen kwaad, maar als ze ooit af nam (een prestatie die gemakkelijker gezegd dan gedaan!), Zou ze gekweld door een "bestraffing" . Niet dat het belangrijk is voor haar maar,maar de aandacht die het trekt rond school van faculteit en studenten is niet iets waar ze dol op is. Maar na een bepaalde incident verdwijnt de choker , ze beseft dat deze straf waarvan haar vader sprak iets totaal anders is dan ze verwacht had.

Doubt (54 x uitgekomen)

er is een spel in Japan met de naam 'Rabbit Doubt'. Het gaat als volgt: er is een kolonie konijnen en 1 verborgen wolf, die elke nacht een konijn vermoord. het doel van het spel is voor de konijnen om de verborgen wolf te vinden en te elimineren.
een groep kinderen die allemaal dit spel spelen spreken af om eens samen te komen. tijdens hun ontmoeting worden ze allemaal bewusteloos geslagen en naar een verlaten gebouw gebracht. zij zijn de kolonie konijnen, en 1 van hun is de wolf. maar wie? en zullen ze de wolf vinden voor ze allemaal vermoord worden?
niet voor gevoelige zieltjes!

manga reeks, bestaat geen anime van maar is echt de moeite

alice in the country of hearts (105 x uitgekomen)

eens een andere versie van alice in wonderland

alice wordt door een vreemde man met konijnenoren ontvoerd naar een vreemde wereld. daar ontmoet ze een hoop nieuwe mensen en ze amuseert zich er wel maar, hoe komt ze weer thuis?

vampire knight (96 x uitgekomen)

Cross Academy is bewoond door twee groepen studenten: de Dayclass en de NightClass. In de schemering, wanneer de studenten van de Dayclass terugkeren naar hun studentenhuis, kruisen ze de wegen met de nightclass.Yuki Cross en Zero Kiryu zijn de bewakers van de school, om het geheim van de cross academy te beschermen tegen de dayclass : de nightclass zit vol vampieren.

death note (60 x uitgekomen)

Light is een geweldig slimme student, en dodelijk verveeld. Tot hj de death note vindt, die shinigami Ryuuk in de mensenwereld heeft laten vallen. Elke persoon van wie hij de naam in het boekje schrijft sterft. Light besluit om hiermee het kwaad uit de wereld te verdijven. Maar terwijl de misdadigers overal neervallen,stuurt de politie s werelds beste detectieven L achter hem aan. Wie zal zegevieren, L of Light?

Bloody Kiss (57 x uitgekomen)

Kiyo erft een vervallen kasteel van haar overleden oma.maar tot haar verassing wonen er al 2 personen in het huis, de vampieren kuroboshi en zijn bediense Alsh. de dingen worden nog ingewikkelder als Kuroboshi Kiyo tot zijn 'bruid' kiest, de enige persoon waarvan een vampier bloed kan drinken...

Shinigami no ballad (187 x uitgekomen)

het verhaal van de shinigami(death god) Momo. Haar taak is om zielen naar de andere wereld te helpen. Ze is anders dan andere shinigami's omdat ze probeet om de het leed zo veel mogelijk te verzachten van de gestorven mensen, maar ook van de levenden. Ze staat ook bekend omdat ze veel huilt. Ze zegt dat ze huilt voor de doden omdat zij niet meer kunnen huilen.

nuttige nutteloze info (0 x uitgekomen)

de manga series kan je lezen op: onemanga.com of mangareader.net

voor de animeseries: youtube!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Spacekek

    Death note is geweldig

    8 jaar geleden
  • Spacekek

    Mijne klopt niet, ik vind death note beter bij mij passen

    8 jaar geleden
  • hasse

    WAAROM KLOPT MIJN UITKOMST NIET?!? IK MOET VAMPIREKNIGHT

    1 decennium geleden
  • railgun

    Alice in the country of hearts

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    Shinigami no ballad


    IK WIL DEATH NOTEEEE! *Obsessed*
    Maar die lijkt me ook erg leuk :D.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?