Welk meisje uit Pirates Of The Carribean ben je?

Er zijn ongelooflijk veel jongens die de held spelen in Pirates.. Het is tijd dat de meisjes uit Pirates is bekender worden ;) .. Er zijn er wel n paar dus welke ben jij???

Mogelijke uitkomsten

Tia Dalma (23 x uitgekomen)

Dit is een meid met pit.. Ze verloor haar hart aan de enige echte Davy Jones. Ze heeft een heel onstuimig karakter en kan soms heel wild tekeer gaan. Verder heeft ze ook een lieve kant en is ze kwetsbaar, maar deze kant zit veel dieper en wordt helemaal niet sterk getoond. Kortom: Jij bent een meisje met pit, maar toen ook eens je gevoelige kant :)..

Elizabeth Swann (207 x uitgekomen)

Zij is een hele mooie dame. Ze is erg aardig en kan zeer goed vechten. Ook is ze niet op haar mondje gevallen en zegt ze alles onmiddelijk als er iets op haar lever ligt. Ze heeft een hart van goud en zou voor degene van wie ze houdt door het vuur gaan. Soms verzwijgt ze echter ook dingen voor haar geliefden. Dit is een mindere eigenschap van haar, maar in het algemeen is ze een slimme meid die geen gevaar uit de weg gaat. Jouw karakter: Je bent een zeer vriendelijk iemand, wanneer je iemand graag ziet doe je voor die persoon alles!!

Anamaria (15 x uitgekomen)

Je bent een stoere meid! Dit is een echte vrouwpiraat, net als Elizabeth is ze niet op haar mond gevallen, maar ze houdt zich meer op de achtergrond. Zij is een echte leider en neemt ook de leiding over het schip als Jack er is of niet is. Ze houdt zich ook meer aan de regels en moet van geen enkele man weten, zeker niet als deze man haar schip steelt! Ze heeft een stoer karakter !! Jouw karakter: Je hebt soms last van driftbuien en wil altijd jouw zinnetje doordrijven. Ondanks dit gegeven blijf je wel een vrolijke meid !

Scarlet (4 x uitgekomen)

Ze is een guitige grappige dame (De rechtse op het plaatje!!) Ze heeft niet genoeg met enkel 1 man, ze heeft er meerdere nodig in haar leven. De dingen die men haar beloofd moet ze ook krijgen, anders krijg je een mep in je gezicht! Ze weet wat ze wil en krijgt ze dit niet, nou dan loop je maar snel weg ! =D.. Jouw karakter: Je bent heel onvoorspelbaar. Het ene moment ben je een lief, schattig meisje, het andere een gemene vuile (excuseer!!) trut. ;-).. Jouw vrienden zijn meestal ook zo en kijken naar je op of neer !

Giselle (46 x uitgekomen)

Ze heeft een heel mooi uiterlijk !! (De linkse op de foto !!) Ze is een echte sexbom en weet elke man te strikken.. Het enige minpuntje is dat ze een ietwat slechter karakter heeft. Ze is zeer snel jaloers en laat die man dan links liggen. Ze is ook zeer gevoelig als je met haar gevoelens speelt. Daarom kan ze ook niet bij 1 man blijven. Al lijkt Jack misschien de ware voor haar ;-).. Jouw karakter: Je bent een heel mooi meisje, maar bent veeel te snel jaloers.. Als je vriendje naar een ander meisje kijkt, wil je zijn ogen uitkrabben ! Probeer jezelf te beheersen.. Anders loopt het eens fataal af!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • tinkerbel1

    Gisselle

    8 jaar geleden
  • Krios

    Elizabeth Swann
    Jack is echt nice xd
    Maar Will ook ^^

    9 jaar geleden
  • mystery_chan

    Elisabeth Swann die hopeloos verliefd is op Captain Jack xD(H)(H)

    1 decennium geleden
  • OlafATW

    Elizabeth ;)

    1 decennium geleden
  • Recidivism

    elizabeth

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?