Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 17

sorrysorrysorry dat het zo vreselijk lang duurde, maar ik had deze week echt helemaal geen tijd. vanaf nu komen er gewoon weer nieuwe delen.
en nogmaals, maak eerst alle andere delen, voordat je verder gaat.

x x x

Mogelijke uitkomsten

een geslaagde avond (17 x uitgekomen)

Zeg het feest maar af, ik heb er geen zin meer in. hee lievie dat kun je toch niet doen, je hebt je er zo op verheugd, dan is het zonde. denk je nou echt dat ik nu nog zin heb om te feesten, nadat m’n bloedeigen vader me gewoon heeft laten zitten! sorry hoor. nee Mand, ik moet sorry zeggen, ik vind het alleen zo kut allemaal. ik snap het allemaal wel, alleen je moet ook niet zitten treuren om je vader. ik weet het, alleen ik vind het zo kut voor de anderen als ik morgen met een chagerijnige kop loop. vast niet. Na een paar drankjes ben je het allemaal alweer vergeten. ik lach, typisch Mandy weer met zulke opmerkingen. Oke we laten het feest wel gewoon doorgaan. Je hebt gelijk.
Chan? ja wat is er? komt Frank eigenlijk ook? ja Tuurlijk, hij is een van m’n beste vrienden. ik wil het niet nog meer verpesten, maar we hebben wel gezegd dat ze ook allemaal wat vrienden mochten meenemen he. ja en? Wat probeer je nou precies te zeggen? nou je hebt kans dat Davey dan ook mee komt. mag toch? ben je dan alweer vergeten dat het niet zo lekker liep tussen jullie vóór Frankrijk. ik weet het wel, maar het is niet zo dat het oorlog tussen ons is. Lach ik. oke dan is het goed, ik hoop alleen niet dat het voor problemen zorgt, aangezien je hem al een tijdje niet heb gesproken. tsja, we zien het allemaal wel.

De volgende dag.

GEFELICITEEEEEEEEEERD ! ik wordt wakker van Mandy, ik doe me ogen open en zie dat Mandy met een vrolijk gezicht boven me staat. Dankjewel. Ze geeft me een kus, hier is je cadeautje! ah wat lief, heb je zelfs nog een cadeautje voor me. Tuurlijk, een verjaardag zonder cadeautjes is geen echte verjaardag he. nou zal ik hem dan maar snel openen? doe dat! en Mandy springt hyper op en neer. Ahh wat lief zeg ik als ik het heb geopend. het is een vriendschapskettinkje, kijk ik heb er ook een. en ze haalt er een uit haar tas vandaan. Wat een leuk idee Mand! Echt ik ben er superblij mee, deze zal ik voor altijd dragen. daar houd ik je aan! Nou kom slome sta op, we hebben vandaag nog een heleboel te doen. jaja ik kom eraan lach ik. Na het ontbijt beginnen Mandy en ik met het verzetten van de meubels en het plaatsen van sta-tafels. Na een hele sjouwklus zijn we eindelijk klaar en het resultaat ziet er goed uit. perfecto. Maar zullen we de kostbare spullen maar even naar boven brengen en ergens neerzetten waar niemand er aan kan komen, stel je voor dat ze vanavond breken ofzo. goed idee. En we verplaatsen de belangrijke en breekbare spullen naar m’n kamer. Zo en me kamer doe ik vanavond op slot, zodat niemand erin kan.

Tijdsprong naar die avond.

Als we net klaar zijn met ons haar stijlen gaat de bel. dat zullen de eerste gasten wel zijn. kom laten we maar open doen. Als ik de deur open doe verschijnt het vrolijke gezicht van Frank. En daarachter staat Davey. wel wat ongemakkelijk, maar het wordt gewoon een leuke avond. GEFELICITEERD LEKKERDING. dankjewel! En ik geef hem een dikke knuffel. hey, gefeliciteerd he. zegt Davey voorzichtig. Dankjewel! ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik met Frank mee ben gekomen? nee Tuurlijk niet. Weetje, zeg ik als Mandy Frank mee heeft genomen naar de kamer. Ik heb eens nagedacht over alles en ik geloof je wel. wat geloof je? nou dat je gewoon hartstikke dronken was en dat het niet je bedoeling was, en Shannen profiteerde daar gewoon van. Dus zullen we dit alles gewoon achter ons laten, want ik vind het echt niet leuk als er telkens zo’n gespannen sfeer is. nee dat vind ik ook erg ongemakkelijk. Ik ben blij dat je het nu gelooft. En ik ben het met je eens dat we alles wat er is gebeurt achter ons moeten laten. mooizo. weer vrienden? Tuurlijk! En ik geef hem een dikke knuffel.
De avond was heel erg gezellig. Al m’n vrienden waren en we hebben lekker gefeest, de laatste gasten zijn net naar huis gegaan en Mandy en ik besluiten om nu maar meteen ons bed in te duiken. de troep opruimen doen we morgen wel oke? graag zelfs, ik heb er nu echt geen energie meer voor hoor gaap ik. kom laten we maar gaan slapen. we lopen naar boven, halen onze make-up eraf, poetsen onze tanden en uiteindelijk liggen we lekker in bed. welterusten. welstrusten. En we vallen vrij direct in slaap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Madrid

    super!
    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?