Twilight. Your life with them?

BlahBlah.Blah.. Komt nog wel..

Mogelijke uitkomsten

Morgan Jones (8 x uitgekomen)

Morgan Jones.

Je hebt zwart haar en, normaal gesproken, ijsblauwe ogen. Een zeer aparte combinatie.

Je houdt ervan om je in een spijkerbroek en sneakers te kleden. Een jurk zal je nooit dragen in wat voor omstandigheden dan ook. Je haat die dingen, en die afkeer zal ook nooit veranderen. Je draagt één oorbel.Één. Het schijnt zo te zijn dat je de andere kwijt bent geraakt in een gevecht. Om dat te blijven herinneren draag je die ander als teken voor jezelf dat je kwetsbaar bent.

Je persoonlijkheid is dat je erg kalm bent, en altijd rustig. Je bent absoluut niet luidruchtig, en je zal je échte emoties altijd verbergen achter een kleine glimlach. Je houdt er niet van om iemand te verraden. Je bent vaak te vinden met een oordopje van je Ipod in je oor.

"Wie ben je?"
"Ben je zeker dat je het wilt weten?"
"....J-ja.."
"Ik ben een .. Oh wee als je nu lacht.. Ik ben een vampier, verstoten uit mijn eigen clan. En nu ben ik opzoek naar de Cullens.."

Robin Ame (5 x uitgekomen)

Robin Ame.
Jij hebt mooi, halflang bruin haar. Deze haren gaan samen met ijsblauwe ogen. Je hebt je haar vaak in een staart of er zit een haarband in je haar.

Je loopt vaak in je trainingsbroek. Je houdt er van om te wielrennen/biken & te skaten. Je zou in principe ook de hele dag naar muziek kunnen luisteren, dat is je hobby op twee dingen na.

Je zult nooit, maar dan ook nooit een vriend verraden. Je bent vaak stil, maar als je met vrienden bent, wordt je langzaam maar zeker een beetje luidruchtig en lach je veel.

Je bent een normaal mens, die heel, heel dicht bij is bij de oplossing van de echte vorm van Jacob Black. Door je nieuwsgierigheid vindt hij je aardig, maar hij besefte te laat dat je nu te veel van hem weet. ..

Daisy McClouth. (0 x uitgekomen)

Je hebt bruin haar, met nieuwsgierige bruine ogen. Je draagt geen assecoires, behalve een zonnebril, die je overdag ALTIJD, maar dan ook ALTIJD ophebt. Behalve die zonnebril heb je ook nog altijd make-up op.

Je loopt altijd in jeans, en je draagt ook altijd sneakers, maar als het moet kun je die ook veranderen in een paar hakken of je broek in een rokje.

Je bent een nieuwsgierig persoon, die alles, alles wil weten. Je houdt er ontzettend veel van om dingen te lezen en je kunt je temperament onder controle houden. Je houdt er ook enorm van om op je motor/scooter rond te rijden.

Je bent een weerwolf, die dit al een tijdje beseft. Je kunt je krachten en temperament onder controle houden en hebt niks op vampieren tegen.. Nog niet.

Emma o'Lane (15 x uitgekomen)

Je hebt rood haar en oorspronkelijk, grijze ogen. Je draagt veel make-up en je haar zit altijd perfect. Je houdt er ook van om te doen alsof je perfect bent, maar er zit een kleine maar aan de verschijning. Je bent ontzettend mooi..

Je draagt een spijkerbroek, maar draagt er niet zoals de rest sneakers onder, maar juist hakken. Je hebt wel eens sneakers, maar als je vecht, heb je toch liever je hakken aan.

Je bent kil en sarcastisch, maar dat doe je alleen maar omdat je jezelf wilt beschermen. Je wilt jezelf niet meer pijn doen. Je bent erg vriendelijk als mensen je echt kunnen. Je zult ook altijd een vriend helpen als hij of zij in nood is of je nodig heeft.

Je bent een vampier die uit een evil-clan komt, en je probeert om goed te blijven maar het is niet altijd zo makkelijk. Daarom ben je opzoek naar de Cullens om ze te vragen of ze je kunnen helpen.

Helena Meadows (5 x uitgekomen)

Helena Meadows.
Je hebt blond haar, en lichtblauwe ogen. Je draagt vrijwel nooit make up.

Ook houdt je er niet van om jurken te dragen. Je draagt alleen maar een broek met sneakers. Je hebt ook een armbandje die je nooit af doet.

Je bent de persoon die altijd de les probeert te volgen en probeert op te letten. Om zo min mogelijk op te vallen. Je negeert de mensen die je irriteren. Je hebt een hekel aan die mensen. Je houdt er ook van om een boek te lezen of om TV te kijken. Verder is rennen met je hond ook een hobby van je. Het lijkt altijd alsof jullie elkaar begrijpen..

Je bent een newby in de weerwolf-clan. Je wilt nooit alleen zijn omdat je je temperament nog niet kunt beheersen en mensen niet pijn wilt doen..

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?