Met wie van one direction ga jij onverwachts daten? Deel 4

Hier is die dan deel 4!! Deel 4 is ook het laatste deel. hopelijk vonden jullie het leuk! :)

En nog heel erg bedankt iedereen voor de lieve reacties!! <3 :) Jullie zijn geweldig hihi :)

Veel plezier xx

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (19 x uitgekomen)

'Waarom moet je nou zo lachen. 'vroeg je voor de tiende keer. Nog steeds lag Niall in een deuk. maar jij vond het niet grappig. je wilde weten waren Niall zo hard moest lachen.'Toen Niall een beetje bijgekomen was, vroeg je het nog een keer. zo te zien was niall eindelijk van plan antwoord te geven. 'Nou kijk, jou vriendin heeft dit allemaal geregeld. Want ze is mijn nichtje!' Het was helemaal niet onverwachts dat ik bij nandos was!'Zei Niall en hij schoot weer in de lach. Je wist niet wat je moest denken. je snapte er niks meer van. Je vriendin kwam heel toevallig aan lopen. 'je rende naar haar toe. '(jouw vriendins naam).'wat is er aan de hand? Jij Nialls nichtje en hadden jullie het allemaal geplant!?' Riep je. Je vriendin schoot ook in de lach. Je trok aan haar arm en zei tienduizend keer dat ze moest uitleggen wat er aan de hand was.' Ja rustig maar (jou naam). We hebben alles gepland. En ja ik ben Nialls nichtje!' Zei je vriendin. in ieder geval dat verstond je want ze stopte niet met lachen. Jij schoot zelf ook zomaar in de lach en na een paar minuten lagen jullie met buikpijn op de grond. jullie hebben de dag afgesloten met een heerlijk ijsje! :)

Louis tomlinson (13 x uitgekomen)

Je kreeg een glimlachje op je gezicht. Hij wou met je in de liefdes tunnel (is de liefdes tunnel goed?). Hoe romantisch! Hij pakte je hand en ging in de rij staan. gelukkig was het niet zo druk en konden jullie na 2 minuten al in een karretje. Jullie gingen dicht tegen elkaar zitten en het karretje ging rijden. De tunnel was vrolijk verlicht en overal zag je hartjes en bloemen. Jullie hadden het heel erg naar je zin en jullie hebben ook erg veel gelachen. omdat Louis het niet eerlijk vond dat er een poppetje telkens riep: Oh Julia is de liefste van het land!. Louis riep dan de hele tijd terug: Nee dat is (jou naam) en daar moest je keihard om lachen. Toen de rit bijna was afgelopen plukte louis een bloempje uit de grond waar het karretje op reed, een deed die in je haar. 'Je ziet er heel mooi uit.' fluisterde Louis. En hij kuste je. Jammer genoeg maakte het karretje een klap omdat hij ineens stil stond. jullie lagen helemaal dubbel.

Harry styles (13 x uitgekomen)

Het duurde niet lang of harry kwam terug. hij had een man bij zich met een gitaar. Je snapte niet wat hij van plan was totdat de man ging spelen. En harry begon whats makes your beautiful te zingen. Het klonk prachtig en je smolt helemaal. Je keek en luisterde dromerig naar Harry. wat was hij knap en had hij een betoverende stem. Je vond het jammer dat het liedje was afgelopen. Harry stond op en pakte je hand. Hij liep met jou naar het rand van het water en jullie keken naar de zon die onder ging. je legde je hoofd op zijn schouder en zo bleven jullie heel lang staan totdat de zon bijna niet meer te zien was. Harry tilde je op en bracht je naar een schommel die je nog niet had gezien. Samen schommelde jullie een tijdje, en jullie sloten het boottochtje of in de boot met een heerlijke smoothie!

Liam Payne (11 x uitgekomen)

Je snapte niet wat Liam in een muziek winkel moest met jou. Maar dat maakte je eigenlijk niet uit als je maar met Liam was.'Liam wat ga je doen?' vroeg je. Liam zei dat je even moest wachten. je hoopte stiekem dat hij gitaar ging spelen want daar ben je zelf ook gek op. En je zat er niet ver naast. Liam kwam terug met 2 gitaren. 'Kom dan gaan we een stukje spelen.' Zei hij. Samen kozen jullie en liedje uit en begonnen te spelen. Het lukte niet zo heel goed, maar liam was natuurlijk weer zo lief je te helpen. hij kwam achter je zitten en samen speelde jullie. Het was zo leuk! En je vond het dan ook jammer dat de winkel ging sluiten en jullie weg moesten.. Maar jullie hebben nog wel gezellig bij de mac gegeten :p

Zayn Malik (9 x uitgekomen)

Je keek naar het podium waar het geluid vandaan kwam. Daar stond Zayn! Op het podium samen met burno mars. En het beste komt nog. ze gingen samen voor jou zingen. je ging helemaal uit je dak. Je 2 idolen stonden gewoon voor je te zingen! hier droomt elk meisje wel van. Zayn zong echt geweldig. Jammer genoeg duurde het niet zo lang en was Bruno weg en kwam Zayn naar je toe. je gaf hem een knuffel. 'je bent echt geweldig Zayn.' Zei je. Zayn Pakte iets uit zn broekzak. Het was een klein doosje met een gouden ketting met een hartje eraan. Je stond met je mond vol tanden. Hij was echt prachtig. Zayn deed hem bij je om. Die ketting zou je nooit meer af doen. Samen met Zayn liep je over straat. Zayn had je weer de beste dag van je leven gegeven. En je werd ook nog eens met een limo naar huis gebracht. Als dat niet echte liefde is..... :)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?