Miya & Mardukas [1]

Miya een meisje van 19 jaar is al jarenlang bevriend met Mardukas , een jongen van 20 jaar. Ze hebben veel gemeen , behalve hun lengte . Op een dag wordt Miya ontvoerd en weet Mardukas niet wat hij moest doen. Ze komen in een onvergetelijke avontuur terecht in Japan. Miya word gevraagd in een J-rock band en Mardukas weer in een andere band. Is Japan echt zo leuk als ze hebben gedacht?

Mogelijke uitkomsten

Miya & Mardukas (15 x uitgekomen)

Miya is een meisje die 1,57meter lang is, 19 jaar oud, heeft zwart lang haar met een plukje blond, draagt een zwarte topje, een zwarte spijkerbroek, zwarte make-up en zwarte vingerloze handschoenen. Zij is al lang bevriend met Mardukas, een jongen die 2.07 meter lang is, 20 jaar oud, kort bruin haar, en draagt een korte zwarte T-shirt (like always) met een lange zwarte spijkerbroek.

Het was mooi weer, de zon scheen, er waren geen wolken het was erg warm met een
lekker cool breezje. Het moment dat de schoolbel ging rende iedereen het schoolgebouw
uit. Jammer genoeg was Miya zo klein dat iedereen over haar heen liep. Maar gelukkig
kwam Mardukas aanlopen en die hielp Miya weer met opstaan.

Miya en Mardukas liepen samen naar huis. “het is vandaag lekker warm, he Miya?”. “ja he , heb je een waaier bij je? Ik heb het echt warm”. “Nee, ik heb geen waaier, alleen jij bent zo gek om die te kopen.” Zei mardukas lachend. ”Hey! dat is niet waar!” “Oke, het is een zeldzaam ras, hier in Nederland tenminste.” “Waaier zijn heel erg cool hoor” “Ja oke dat is waar, maar als je je waaier wilt, moet je hem morgen maar meenemen naar school” Ze kwamen aan bij Miya’s huis. “Bye bye!” “Bye!” Miya ging haar huis in en arme Mardukas moest het laatste stukje alleen naar huis lopen.


Het was laat in de avond. Miya deed alle lichten uit en wou gaan slapen. Ze lag al in haar bed. Ze vond het best wel eng in het donker , zo stil. Daarom zette ze een klein lampje naast haar bed aan . Miya schrok zich dood, er stond een man voor haar, ze kon niet zien wie het was want hij had een bivakmuts op. Ook waren er een paar andere mannen bij. Hij greep haar bij de handen en nam haar mee door het raam. Hij wist niet dat ze 4 verdiepingen hoog zaten dus vielen ze op de grond en Miya op de mannen. Ze stak haar tong naar ze uit en rende zo hard als ze kan de straat uit. Maar daar stond nog een andere man , de baas , want hij wist toch dat zijn crew het zal verprutsen. Miya zag de man niet en botste tegen hem op en werd bewusteloos . Hij nam haar mee en dacht : ‘damn ze is echt klein zeg’ , en verdween in het niets.


De volgende dag belde Mardukas bij Miya aan , want ze lopen altijd samen naar school. Er blijkt niemand open te doen . Mardukas belt Miya met zijn mobiel , want hij dacht dat ze nog sliep. Helaas nam ze niet op , voor de zoveelste keer. Mardukas besloot steentjes te gooien tegen het raam . De steentjes komen haar kamer in , want het raam stond nog open door gisternacht , hij zag ook dat er een tak was afgebroken van de boom pal naast het raam. ‘hmm…raar..ze zal al op school wezen’dacht hij en ging in zijn uppie naar school.




Mardukas kwam aan op school en ging naar zijn lokaal. Hij was een lesuur te laat , maar dat merkte niemand op want ze waren druk aan het kletsen. De docent sloeg met zijn boek op tafel en schreeuwde: ‘STILTE’..en kuchte. ‘Weet iemand misschien waar Miya is? Ze heeft zelf niet gebeld en neemt ook haar telefoon niet op.’ Iedereen schudde van nee. ‘Ze was ook niet thuis’ zei Mardukas. ‘Misschien spijbelt ze wel!!’ zei een ander klasgenoot en schoot in de lach. ‘Hey dat zou ze nooit doen hoor!!’ zei weer een ander klasgenoot, die een hele goede vriendin is van Miya.



De dag vloog voorbij. Het was weer avond en Mardukas besloot bij Miya langs te gaan. Ze deed weer niet open en nam haar mobiel nog steeds niet op. Mardukas zag dat het raam nog steeds open stond en begon te denken dat hier een luchtje aanzat. ‘Gadver’ zei hij , want hij rook hondenkots. Hij ging naar binnen via het raam en kon niet geloven wat hij daar toen zag. ‘OH…MY…GOD’ zei Mardukas.

Geschreven door Miya & Mardukas
(op fotootje: de echte Mardukas en Miya)
Dit is onze eerste serie, so be gentle. :3

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Papiliones

    best leuk hoor maar ik zit er niet in(huil) maar het is wel leuk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?