welk gsm-type ben jij?

Iedereen kan smsen en bellen .. kortom een gsm is het een van de gekenste dingen in de wereld .. maar wat voor een type ben jij op gebied van gsm?
doe de test en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Gsm met toeters & bellen (19 x uitgekomen)

Je gebruikt je gsm behoorlijk veel en stelt dan ook hoge eisen aan de telefoon op zich. Je gsm moet er mooi uitzien, comfortabel zijn en best ook een kleurenscherm hebben. Omdat je dikwijls meer telefoneert dan je portemonnee lief is, kan je beter een abonnement nemen om van de meer gunstige tarieven gebruik te maken. het liefst voor jou dus... een gsm met de nodige toeters & bellen!

Degelijke basic gsm (41 x uitgekomen)

Je gsm is weliswaar niet je pacemaker, maar toch waardeer je de goede eigenschappen van een mobiele telefoon. Je verstuurt graag sms'jes en leutert vooral in het weekend graag met je vriend(inn)en. Omdat je niet overdreven veel belt, is een goede en degelijke basic gsm echt iets voor jou.

Instapmodel met prepaidkaart (4 x uitgekomen)

Jij hebt je gsm waarschijnlijk ooit als geschenk gekregen. Design en opties komen voor jou absoluut op de tweede plaats. De hoofdzaak is dat je gsm goedkoop is en dat je hem makkelijk kan bedienen. Omdat je vooral bereikbaar moet zijn, kies je best voor een instapmodel met prepaidkaart.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • marax33

    gsm met toeters en bellen (tis wel waar :D)

    1 decennium geleden
  • Damian

    Gsm met toeters & bellen

    Klopt wel :P.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?