Achtervolgd door een gijzelende dood!

mijn nieuwe verhaal over een jonge vrouw die gegijzeld wordt en alleen niet weet waarom. Totdat er steeds meer flashbacks komen. Ze achterhaald de waarheid en wat ze te weten komt veroorzaakt een hele schok.

Mogelijke uitkomsten

Achtervolg door een gijzelende dood! (4 x uitgekomen)

6 april 2008 14:55

De man houdt haar nauwlettend in de gaten in het winkelcentrum. Haar volle, bruine haar heeft ze in een staart gebonden en haar hakjes tikken op de plavuizen vloer. Haar rokje spant om haar billen. Hij vindt het een mooie vrouw, maar niet mooi genoeg voor wat zij hem heeft aangedaan. Ze moet boeten, misschien nu in het winkelcentrum, misschien straks als ze thuis is. Of over een paar dagen. Als hij haar gaat opbellen en dreigen dat hij naar haar toe komt. Want haar huis weet hij straks wel te vinden, hij gaat haar volgen.
Ze is af en toe alleen, soms belt ze en een aantal keer staat ze te praten met mensen die ze tegenkomt. Vanuit de bank in het midden van het winkelcentrum volgt hij haar met zijn ogen. Hij lijkt een doodnormale man in de menigte van al de mensen. Hij heeft een muts op zijn hoofd en zijn ongeschoren kin is weggedoken in een hoge kraag.
De vrouw verdwijnt telkens in andere winkeltjes en dat maakt het voor de man moeilijk haar te volgen. Het valt hem op dat ze constant zonder iets te hebben gekocht weggaat, behalve bij het alternatieve boetiekje waar ze met twee tasjes uit komt. Uit een van de tasjes steekt een zwart geborduurd sjaaltje, net zo een als ze nu om heeft.
Om vier uur is ze het zat en loopt met grote passen het winkelcentrum uit. Ze loopt naar een zwarte fiets. Achterop zit een rood met gele fietstas die de donkere fiets wat meer kleur geeft. Ze loopt een stukje over straat en kijkt de verschillende etalages nog even verlangend in. Op een gegeven moment komt ze een vriendin tegen en ze beginnen te kletsen. Na een halfuur te hebben gepraat verlaat de vrouw het centrum en fietst richting het kleine dorpje verderop, gevolgd door de man. De torenhoge flats maken plaats voor mooie grote huizen, met rieten daken en grote tuinen, sommige met een zwembad, andere vol bloemen. Dan komen de rijtjeshuizen met vrolijke tuintjes en spelende kinderen op straat. Van alles flitst aan de man voorbij, buurten die hij niet kent, kinderen die hem aankijken. Hij heeft alleen oog voor de vrouw. Hij is op zijn fiets gestapt en reed zo langzaam dat ze hem wel moest inhalen. Nu rijdt ze nietsvermoedend voor hem. Ze verlaten het dorpje en rijden verder naar een achtergelegen buurt. Bij een van de eerste straten stapt de vrouw af. Ze tilt haar fiets over het houten hekje en zet hem onder het raam. Ze draait hem op slot, kijkt de straat nog even door en stapt naar binnen.
De man, die nog net weg kon duiken, komt weer achter het bestelbusje aan en prent de straatnaam en het huisnummer in zijn hoofd. Dan stapt hij op zijn fiets, het is nog veel te licht om haar nu iets aan te doen. Maar over een paar dagen…

ALOHA! (0 x uitgekomen)

rfhhhhh

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • t0ki0h0tel

    en... reactie number drieeee xD :P

    1 decennium geleden
  • t0ki0h0tel

    (reactie number tweee xD)

    1 decennium geleden
  • t0ki0h0tel

    o.0 Woah! Doorgaaaaaaaaan!!

    1 decennium geleden
  • LADYxBaBa

    3 reactie en ik ga verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?