hoeveel emotie straal jij uit?

huil jij snel? Ben je snel teleurgestelt? Heb je snel pijn? En de belangrijkste vraag; tóon jij het?

Mogelijke uitkomsten

emotieloos (40 x uitgekomen)

jij bent heel erg in jezelf, je toont niemand hoe je je voelt en dat is niet altijd even goed. Je zal wel iets denken van: "agh het maakt niemand toch iets uit hoe ik me voel, ik zadel ze alleen met mn problemen op en dat wil ik niet doen!" Maar juist je vriendinnen wíllen er voor je zijn! (zo niet kan je het geen vriendinnen noemen) Je vriendinnen helpen je echt wel, en het is niet goed om alles op te kroppen! Je moet écht praten over je problemen mean.

emotievol (3 x uitgekomen)

Jij toont je emotie's heel erg, zit je ergens mee dan mag iédereen het weten. Je huilt de tranen uit je ogen of je lacht de sterren van de hemel. Het is goed dat je erover wilt praten, maar sommige mensen zullen je een aansteller vinden omdat je misschien heel vaak huilt. Dat maakt niet uit, maar je moet wel oppassen aan wie je je dingen vertelt, voor je het weet gaat jou verdrietige verhaal opeens heel je stad/dorp langs, dat wil je toch niet?

emotie-evenwicht (71 x uitgekomen)

Jij hebt emotie's en je durft ze te tonen, maar alleen aan goede vriendinnen of bijvoorbeeld familie. Mensen die je vertrouwd en waarvan je zeker weet dat ze je zullen steunen. Want opkroppen is niet goed, maar heel de wereld hoeft nou ook weer niet al je verdriet te weten. Jij zit precies goed, niet teveel tonen, maar ook niet teveel opkroppen ; you go!

Statistieken

Statistieken

Reageer (34)

  • lolpower

    Evenwicht

    8 jaar geleden
  • DrawingLady

    Leuke quizzen en mooie gedetaileerde uitkomsten! :)

    9 jaar geleden
  • Jannieke01

    YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY IK BEN EMOTIELOOS AHAHA YEAH BABY PARTYYYYYYY GEWELDIGE QUIZ!!!! EN HET IS NOG PRECIES WAAR OOK!!! CRAP DEZE QUIZ IS PER-FECT

    1 decennium geleden
  • TimeIsMoney

    emotieloos ;p

    1 decennium geleden
  • nerveus

    emotie-evenwicht, heey, dat klopt helemaal. (hoera) Leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?