Wat voor snoepje ben jij?

Ben je ook zo benieuwd welk snoepje je bent? Daar kom je nu achter!

Mogelijke uitkomsten

Lolly (6 x uitgekomen)

Hmmm!!! Lolly. Lekker je stress,boosheid en verdriet weg zuigen? Dan is de lolly een geweldige optie. De Lolly is jou snoepje. Je bent de Lolly! :)

Drop (13 x uitgekomen)

Zo heerlijk hé dat drop. Dat is zo lekker dus ook super lekker voor jou!! De drop heeft verschillende smaken. Engelse drop,Munt drop gewoon drop. Daar kan je lekker uit zoeken!! De drop is jouw snoepje. Jij bent de drop!

Kauwgom (0 x uitgekomen)

Kauwgom sjammie!! Das zo verslavend. 1tje vind ik te weinig xD Maar goed je bent helemaal gek op kauwgom (High Five?) Kauwgom is zo heerlijk XD JE bent gek op kauwgom! Je bent de KAUWGOM!!(nerd)

Zuurtje (0 x uitgekomen)

Zuurtje!! Dat was echt serieus zuur. Ene Serieuse mensen kunnen heus wel eens een zuurtje gebruiken (Daar knapt hun innerlijke echt op) Maar goed. Zuurtjes zijn echt zuur dat je er vaak een gekke bek bij doet! En als je een zuurtje hebt wil je er dan een foto maken terwijl je zo gekke bek doet en dan ff naar mij opsturen XD JE het ZUURTJE!!

Napoleons (0 x uitgekomen)

Napoleons. Je bent een KRIJGER! oftwel je bent gek op NAPOLEONS (Ik ook dus HIGH FIVE) Maar goed. Napoleons zijn echt lekker op te zuigen (NIET DOORDENKEN DOE JE TOCH) lekker als weg laten gaan en in een fantasie wereld komen! Geweldig i love Napoleons! Je bent de NAPOLEON!

Suikerspin (9 x uitgekomen)

Suikerspin. Dat is zo heerlijk. Als het in je mond zit lijkt het of er niks inzit! Zo heerlijk!! Vind je suikerspinnen ook heerlijk? Nou ik wel xD Lekker om weg te dromen :P JE bent de SUIKERSPIN!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • winterwolfstark

    MmMM >lekker drop < maar niet echt... Jammer Ik ben geen suikspin of een loly dat vindt ietser lekkerder.

    XXX

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?