Welke schoen ben jij ?

Ben jij een vrolijke slipper of een stoere All-Star ?
Ben jij een modebewuste pump of een gezellige pantoffel ?
ZOEK HET UIT ! HIER !!(A)

Mogelijke uitkomsten

Pumps (33 x uitgekomen)

Jij bent sexy en gewaagd. Je vind het leuk om aandacht te krijgen en hebt daarom altijd een sappige roddel klaar. Populair ben je zeker en alle jongens en meisjes liggen aan je voeten. Jouw wil is wet.

Pantoffel (51 x uitgekomen)

Jij bent niet zo erg actief. Tv-kijken en computer spelen kan jou het meest boeien. Je bent niet te vinden voor sport of een spelletje, als het jou slaap maar niet verstoord.

Bergschoen (53 x uitgekomen)

Je bent een actieve brok energie. Je houd ervan om te gaan wandelen in de bergen, skiën of een eindje mountainbiken. Het gaat jouw niet om uiterlijk, maar om comfort. Als kleren je goed zitten, koop je ze, zo simpel is het.

All-Star (87 x uitgekomen)

Je bent modern en jong. Je koopt schoenen omdat ze goed zitten én cool zijn. Voor jou niets te vrouwelijk of elegant. Stoerder is jouw motto.

Slipper (25 x uitgekomen)

Jij bent een echte zonneklopper. Als iemand je vraagt om naar het strand te gaan denk jij geen 2 keer na! Zonnebanken, zwembaden, handdoeken en stranden moeten er allemaal aan geloven als jij er bent. Je bent gezellig en vrolijk en hebt vaak een slappe lach!

Ballerina (53 x uitgekomen)

Jij bent de ballerina. Je bent vrolijk, schattig en een beetje verlegen. Je vind het leuk als je er goed uitziet en stoere dingen zijn niets voor je. Je houd van roze en meisjesachtige dingen.

Laars (6 x uitgekomen)

Jij bent een echte pleziermaker. Je speelt in de regen en houdt van schattige dingen. Je loopt rond op speelpleinen en begeleid kampen. Jou zal je niet snel liggend in je zetel vinden.

Bottine (61 x uitgekomen)

Jij bent charmant en staat met je beide voeten op de grond. Je bent wat volwassener dan je vrienden van je leeftijd en neemt vaak het heft in handen. Jij valt niet zo hard op, maar mensen hebben je graag omdat je zo rustig en vriendelijk bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • F4Nina

    Ballerina: nou daar klopt helemaal niks van ik hou niet van meisjes achtige dingen die vind ik juist hartstikke stom ik ben geen meisjes-meisje maar een meisje die graag jongen dingen doet en geen make-up draagt of TRUTTIGE JURKJES EN ROKJES en ik hou juist wel van stoere dingen ik draag graag zwart ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    dus de Ballerina uitkomst bij mij klopt geen ene reet iets van en de beschrijving al helemaal niet ik HAAT zulke meiden zelfs die zo zijn Dus dat wou ik even kwijt

    1 decennium geleden
  • DOOM

    all stars!

    die heb ik nu ook aan>.<

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Ballerina's, geef mij maar All Stars! :)

    1 decennium geleden
  • Athalie

    Bottine

    1 decennium geleden
  • AllxStars

    all star die zyn te koell, helemaal gewoon dat model in het roze of van die lage in het zwart ofzo 'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?