Vampiree ?

Kijk dit is een wereld waar mense && vampiere leven er is de onderwereld daar leven de vampiers en s' nachts gaan ze naar de 'boven' wereld om mensen dood te bijten maar door de eeuwen heen hebben de mensen zich steeds meer kunnen beschermen en nu is er een speciale manier door je huis te beschermen, daarom zijn de vampiers naar de boven wereld gegaan en bleven ze daar ook [de meesten] maar er leven ook nog vampiers in de 'onder' wereld.

Jij bent een meisje van 14 jaar oud.
Je bent mooi , slim , sportief , altijd vrolijk , sterk maar ook heel erg naïef.

Mogelijke uitkomsten

Real. ? (35 x uitgekomen)

Het is 2 minuten voor tijd, Lilly is al bezig met haar spullen opruimen ze wou direct naar huis maar ze stopt direct als ze zich weer herinnerde dat ze moest nakomen, daar baalde ze heel erg van want nu moest ze weer wat tegen haar vader zeggen want alleen omdat die man haar eruit stuurde vanwege dat ze haar boeken was vergeten daar kon ze niks aan doen. Terwijl ze nog even nadenkt, verlaat ze het lokaal op weg naar de conciërge daar meld ze zich en gaat in het lege nablijflokaal zitten. Ze denkt na over wat ze vanmiddag zal gaan want ze is alleen thuis tot 6 uur. Dan springt ze op, en bedenkt: ik ben alleen thuis tot 6 uur dus hoef ik niks tegen papa te zeggen, dolblij gaat ze weer zitten en kijkt op haar horloge ze schrikt als ze ziet dat het pas 14:20 is ze hoeft nog maar een half uur na te komen, wat gaat de tijd ook snel bedacht ze zich dromerig.

Op de weg naar huis begon het heel hard te regenen, ook dat nog dacht ze terwijl ze haar tempo versnelde gelukkig was het vanaf hier nog maar ongeveer 20 minuten.

Na dat ze thuis kwam en haar fiets in de garage had gezet trok ze haar pyjama broek aan en ging ze op de bank liggen en tv kijken en een beetje zappen en wat te eten pakken. Terwijl ze dat deed hoorde ze opeens wat in de garage ze pakte haar spijkerbroek en deed hem weer aan en pakte haar riem met al haar dingen dat vampiers zou kunnen verdrijven. Daar in de garage zat een vampier op haar fiets en probeerde er mee vooruit te komen maar zonder succes, ze keek hem aan en hij keek direct om veranderde in vleermuis en ging op het plafond hangen. Hij viel op de grond en jij begon hem keihard uit te lachen, hij veranderde in vampier en zij: auw, nou zo grappig voelde het niet hoor direct stopte je met lachen en pakte je houten pen en duwde hem tegen de muur en riep: WAT DOE JE HIER?
Hij antwoordde geschokt: ik woon hier, ik ben weggelopen van huis het spijt mij als ik je tot last ben geweest.
Ze verslapte haar greep en vroeg: waarom ben je weggelopen?
Hij antwoordde: nou, dat vertel ik liever niet maar ik zou het heel aardig vinden als ik nog een aantal nachtjes zou kunnen blijven.
Ze liet hem los en vroeg of hij even mee naar binnen wou ze deed de riem af en deed hem n haar jaszak. Het regent heel hard dus er is geen zon zei ze toen ze de aarzeling in zijn ogen zag. Oké zei hij om niet onbeleefd te zijn.
Ze liep naar het keukenkastje en vroeg of hij wat te drinken wou maar snel zei ze: o, ja laat maar sorry. Ze hoefde zelf ook geen drinken dus ze vroeg of hij mee naar haar kamer wou want daar kom ze de gordijnen naar beneden doen hij gebaarde met een knik, dat het goed was.

Na een hele lange tijd te hebben gekletst vroeg ze: waarom ben je in de boven wereld?
Toen was het even een paar minuten stil en zei ze vlug: als je het niet wil vertellen hoeft het niet.
Maar toen begon hij: ik ben gevlucht…

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?