Wat voor type ben jij? [Anime plaatjes]

Welk standaard type persoon ben jij, schattig, mooi, duister, mysterieus, lief of slim?
Met leuke plaatjes!

Mogelijke uitkomsten

Het schattige meisje (41 x uitgekomen)

Jij bent het schattige meisje, je bent waarschijnlijk een van de populairderen op school maar blijft wel nog steeds jezelf. Bijna iedereen vind je aardig en je bent bevriend met iedereen. Je wilt niemand teleurstellen en doet altijd goed je best. Je punten zijn waarschijnlijk oke maar niet bijzonder goed. Pas je wel op dat je niet te volgzaam word?

Het lieve meisje (9 x uitgekomen)

Jij bent het lieve meisje. Je probeert altijd te doen waar anderen om vragen. En bent er altijd om een helpende hand te bieden. Je punten zijn waarschijnlijk iets hoger dan gemidddeld en je vind het leuk om naar school te gaan. Al is het alleen maar om wat te doen te hebben. Je mag dan niet de allerpopulairste zijn mensen vinden je wel altijd aardig, of gebruiken ze je alleen maar?

Het populaire meisje (12 x uitgekomen)

Jij bent het mooie, populaire meisje. Iedereen op school kijkt tegen je op en wil je vriendin zijn. Je hebt een geweldig goed stijlgevoel en hoeft niet bang te zijn zonder date te zitten. Hoewel het leven je goed afgaat heb je ook wel eens zin om gewoon te doen waar je zelf zin in hebt. Pas je wel op dat je je macht niet misbruikt n anderen per ongeluk kwetst?

Het duistere meisje (6 x uitgekomen)

Jij bent het duistere meisje. Waarschijnlijk vind je school en het leven in het algemeen redelijk saai. Je wil meer avontuur. Ook interesses van de meeste kinderen vind je niks aan. daarom ga jij je eigen weg, je doet je eigen ding en volgt je eigen stijl, dit word niet altijd even goed opgevat door je klasgenoten en daardoor heb je buiten je hechte vriendengroep niet veel anderen. Pas je wel op dat je niet te onverschillig word.

Het mysterieuze meisje (39 x uitgekomen)

Jij bent het mysterieuze meisje. Jij hebt meestal niet al te veel vrienden omdat je heel stil bent en het moeilijk is om jou te leren kennen. Als je eenmaal een goede vriendin hebt gevonden kun je pas jezelf zijn en dan verandert je karakter drastisch. Je bent al vanaf het begin anders geweest dan anderen maar dat maakt je niet uit. Zolang je je beste vriendin maar hebt. Je punten zijn meestal gemiddeld tot iets hoger dan gemiddeld.

Het slimme meisje (3 x uitgekomen)

Jij bent het slimme meisje. Omdat je meestal goede punten haalt word je vaak voor stuudje uitgemaakt maar waarschijnlijk hoef je er niet veel voor te doen. In plaats van slim zijn zou je liever gewoon populair willen zijn. Je bent een erg aardig persoon en je hebt waarschijnlijk meer vrienden dan de meeste mensen maar toch mis je iets. Misschien moet je eens op zoek gaan naar een vriendje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • TheMockingjay

    Schattig? Een beetje maar.
    Leuke plaatjes!

    9 jaar geleden
  • noxi

    mysterieuze meisje ^^
    ik ben gewoon mezelf (=

    1 decennium geleden
  • darkjuli

    mysterieus

    1 decennium geleden
  • Misa

    duistere :3

    1 decennium geleden
  • BananaMilk

    Het schattige meisje o.o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?