Hoe gezond eet jij?

Denk jij al dat je supergezond bezig bent als er drie blaadjes sla op je hamburger liggen? Of gaan er alleen werantwoorde happen in jouw mond? Test nu of jij een gezonde eter bent.

Mogelijke uitkomsten

Gezonde eter (9 x uitgekomen)

Jij bent je bewust van wat je eet en kiest meestal voor gezonde producten. Jouw voedingpatroon is hierdoor goed in balans en het maakt dan ook helemaal niet uit als je af en toe voor iets vettigs kiest, want je lijf kan het hebben.

Calorieënteller (8 x uitgekomen)

Jij telt calorieën bij alles wat je eet en je bent als de dood dat je aankomt waardoor je jezelf soms uithongert. Je denkt zelf dat je verantwoord bezig bent, maar dat is niet zo, want je krijgt te weingig gezonde voedingsstoffen en vetten binnen.

Lekkerbek (16 x uitgekomen)

Jij eet alles wat je lekker vindt en dat is gezellig, maar niet erg gezond. Probeer wat vaker voor een lightproduct te kiezen en eens wat minder op je bord te schappen. Je wilt toch zeker niet over vijf jaar zo rond zijn als een tonnetje?

Anti-Eter (6 x uitgekomen)

Jou maak je helemaal niet blij met eten. Je werkt je maaltijd naar binnen omdat het moet, maar echt genieten doe je er niets van. Je wordt waarschijnlijk niet snel dik, want je kiest net zo lief voor gezonde appels als voor een pizza.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xSibell

    Gezonde Eter . x]

    1 decennium geleden
  • littlebit

    anti eter

    1 decennium geleden
  • Soleo

    gezonde eter

    1 decennium geleden
  • Jamateur

    Ik ben een gezonde eter :p. Jipie! Ik ben ten minste eerlijk geweest XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?