Is hij een loser of mag hij blijven?

Jullie zijn sinds kort een stelletje. Je zit nog lekker op die roze wolk, maar weet je eigenlijk wel zeker dat deze hunk bij jou past? Test jullie match met de volgende vragen.

Mogelijke uitkomsten

Weg ermee! (1 x uitgekomen)

Getverderrie, je had hem toch iets anders ingeschat toen je hem voor het eerst zag. Hij neigt een beetje naar het asociale. Hij geeft meer om z'n maten dan om jou. Misschien moet je nog even goed over die jongen nadenken. Voel je nog wel iets voor hem? Jij toont vaak initiatief en je krijgt er bijna niks voor terug.. Maakt de liefde blind of heb je de beslissing al genomen?

Beetje 'n bemoeial (3 x uitgekomen)

Je hebt het idee dat je lover zich te veel bemoeit met jouw leventje. Er is niks mis mee om af en toe een mooi cadeau te krijgen, maar hij hoeft het niet te overdrijven. Hij moet vaker met z'n vrienden afspreken want hij concentreert zich wel heel erg op jou. Al die aandacht maakt je soms een beetje zenuwachtig. Maar hij is er wel altijd voor je en dat vind je erg fijn. Zeg hem dat je af en toe gewoon wat tijd voor jezelf en je vriendinnen nodig hebt en neem die tijd ook, zodat jullie relatie wat meer in balans komt.

Lekker stel (34 x uitgekomen)

Jouw vriendje of die boy waar jij al een hele tijd verliefd op bent, is helemaal leuk voor jou. Hij geeft om je en dat laat hij merken op verschillende manieren; door jou bijvoorbeeld naar huis te brengen of opeens een lief sms'je te sturen. Jouw lover is niet jaloers en nét zo sociaal als jij. Jullie zijn een leuk stel! Je kunt met hem lachen en een avondje uit met hem en je vriendinnen verloopt ook prima. Houden die hunk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ImperfectMe

    Weg ermee!
    Ja ik weet het maar hij heeft ook zo zn goede momenten!

    Groetjes

    1 decennium geleden
  • FokYou

    Lkkr stel :P(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?