Wat voor een vriend ben jij?

Een opdracht voor school, kun je het maken zodat ik een gemiddelde heb =']? dankje.

Mogelijke uitkomsten

De keiharde-menings-vriend (249 x uitgekomen)

Jij weet heel goed wat je wilt, en bent niet bang je vrienden dat te vertellen. Dat is een goed eigenschap, maar misschien wek je de indruk dat je wilt dat ze doen wat jij zegt. En, dat is niet je bedoeling, toch? Probeer je af en toe in te houden, en wees af en toe wat minder onaardig, of eerlijk. Klinkt raar, maar eerlijkheid is niet altijd goed.

De ik-wil-ook-zo-zijn-vriend (48 x uitgekomen)

Jij bent helemaal gek op je vrienden, en stiekem ook wel erg jaloers. Jij vindt ze zo geweldig, dat je wel stiekem een beetje op ze wilt lijken. Hierdoor loop je een beetje achter ze aan. Op internet heb jij een geweldig sociaal leven, met allemaal mensen die je eigenlijk niet kent.. Misschien moet je een beetje jezelf leren te zijn, en niet wat anderen zijn? Want iemand anders zijn is niet altijd goed.

De beste-vrienden-vriend (1337 x uitgekomen)

Jij hebt een hele goeie relatie met jouw vriend/vriendin. Gewoon gezond, niet om elkaar heenhangen de hele tijd, niet alles samen doen, maar gewoon. Jij kan er ook best tegen als jouw vriendin met iemand anders rondhangt. Dit is gezond, dit is hoe het hoort. Vriend/-innen, met mate.

De bff-never-wanna-lose-you!-vriend (19 x uitgekomen)

Ehm, oke. Hoe zal ik dit eens gaan vertellen. Dit is niet gezond, dat als eerst. Je hoeft niet de hele tijd bij elkaar te zijn. Je hoeft niet steeds op elkaars lip te zitten. Je hoeft niet alles samen te doen. Jullie lijken wel een stelletje! Doe ook eens wat met andere vrienden, anders voelen die zich zo achtergesteld.

De van-alles-wat-vriend (0 x uitgekomen)

Jij hebt vanalles wat. Het ene moment ben je superirritant, het andere moment wil je niets van diegene weten. Het andere moment zijn jullie weer beste vrienden, en is het BFF NWLY! Ik heb geen advies voor jou, je bent gewoon een puber.

Statistieken

Statistieken

Reageer (115)

  • Salaryman

    De ik wil ook zo zijn vriend XD. Nou nee, mezelf proberen te vinden is al moeilijk genoeg, iemand anders proberen te kopieren kan er echt niet meer bij.

    8 jaar geleden
  • Krullie36

    de beste vrienden-vriend!!!

    8 jaar geleden
  • liefsskaylee

    De beste vrienden vriend!! Yeah

    8 jaar geleden
  • Teddybeertje03

    Beste vrienden vriend, klopt wel maar soms ga ik best veel om met een 'hij'de hele school denk dat we hebben dat niet zo is, soms best irritant maar ik ga niet minder naar hem kijken omdat anderen het suf vinden.

    8 jaar geleden
  • Alleidis

    De beste-vrienden-vriend.
    Klopt volledig!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?