Wat voor een soort TH-fan ben jij?

Beste TH-fans, of andere personen..
Natuurlijk kun je er niet aan ontkomen,
ook jij stopt je mede TH-fans in hokjes.
Iedere TH-fan is nou eenmaal anders.
Je hebt Wannabe's/Monsoon'sletten', 'Top-fans', 'Zéér obsessed', maar ook mensen die er totaal niet van houden
Maar wat ben jij, is de grote vraag?
Test het hier uit!


Wil je alsjeblieft niet mij dingen gaan verwijten als je niet blij bent met de uitkomst? Ik bedoel er niets beledigends mee. Het is niet zo dat je een slecht persoon bent als je een 'monsoonslet' bent of 'zéér obsessed'.

Mogelijke uitkomsten

Zéér obsessed. (439 x uitgekomen)

Jij bent helemaal gek van 1 van de boys, waarvan hoogstwaarschijnlijk Bill of Tom, misschien zelfs allebei. Jij doet er veel voor om ze een keertje echt te spreken. Je zou helemaal gek worden als je 1 van hun tegenkomt op straat. Bij een concert slaap je een dag van te voren al voor de concerthal, zodat je lekker vooraan staat. Je praat vaak over ze. Je schrijft ook veel verhalen over ze. Oke, zo zijn de meeste fans van TH. Maar bedenk, er zijn nog meer leuke jongens, niet alleen hun.

Top fan! (229 x uitgekomen)

Jij vind ze helemaal super! Je swingt op hun muziek, kent alle nummers, bent naar veel concerten geweest. Je weet altijd waar de jongens uithangen. Als jij ze op straat tegen zou komen zou je respect voor ze hebben en niet de heleboel bij elkaar schreeuwen, want je weet dat ze daar niet van houden. Je bent bovendien bewust van het feit dat, hoe leuk je ze ook vind, er ook nog een leven naast Tokio Hotel is en er nog meer leuke jongens rondlopen. Een echte fan!

Fan (207 x uitgekomen)

Jij weet aardig wat van de jongens. Je bent niet persé verliefd op 1 van hen. Je vind vooral de muziek gaaf en daarom ben je ook fan van ze. Bij concerten vind jij het ook prima om achteraan te staan, zolang je ze maar kan horen. Jij kent ook zo een beetje alle liedjes. Je zou het wel gaaf vinden om ze een keer te ontmoeten, dan kon je ze vertellen hoe goed je ze vind.

Geen fan (286 x uitgekomen)

Deed je deze quiz voor de lol ofzo? Naja, haha XD Wees maar gerustgesteld ofzo dan want nee, volgens mijn beredeneringen ben je afgerond geen TH-fan XD. Have a nice day :3

Monsoonslet (28 x uitgekomen)

Oke, ik hoop dat je een foutje heb gemaakt, want dit kan niet he? Monsoonslet, houd in, je kent waarschijnlijk alleen de Engelse liedjes of nog erger alleen Monsoon. Je gaat naar concerten ja, maar je schreeuwt alleen maar en bent agressief. Bill en Tom ken je wel, maar Gustav en Georg? Ach, die zijn toch niet belangrijk. Het gaat toch om Bill en Tom? En trouwens, waarom zingt Bill af en toe zo raar? Ze waren toch engels? Nee meid, ga eens duitse liedjes of songteksten opzoeken. Je zult in een nieuwe levensfase terechtkomen! (Nogmaals sorry als je dit echt niet bent, dan zal er wel iets fout zijn gegaan xD)

Statistieken

Statistieken

Reageer (275)

 • sylvieiscool9

  dragonfly, jou mag ik wel DE REST NIET

  6 jaar geleden
 • Dragonfly92

  geen fan. wil ik zo houden ook!

  8 jaar geleden
 • GOTOSLEEP

  Geen fan logisch ik heet Tokio Hotel(duivel)

  1 decennium geleden
 • xzaynloverx

  ZEER OBESSED OH JAAAAA ZE WORDEN GEK ALS IK DE HELE TIJD OVER ZE PRAAT OP SCHOOL :P

  1 decennium geleden
 • xcelebcrushx

  Top fan!
  Klopt wel, haha.
  Ik was tot een jaar geleden compleet geobsedeerd, maar het is een beetje afgezwakt.
  x

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?