The different people,wanna meet them?? Shut up there is nothing like Vampires!! Or mabey ther is...<1>

De dagen vlogen voorbei,ik had zoveel gehuild dat ik er ziek van was geworden.

benieuwd??

Lees dan veder

Mogelijke uitkomsten

The empty street (14 x uitgekomen)

De dagen vlogen voorbei,ik had zoveel gehuild dat ik er ziek van was geworden.Ik lag met mijn hoofd steunend op mijn kussen en keek naar de sterren die zo mooi schitterden in het diepst van de nacht.
-Pfff,was ik maar zo'n ster- dacht ik bij mezelf. Ik stapte uit bed deed snel mijn jogging aan met een shirtje pakte mijn balariena's en liep zo de nacht in,niet wetend wat ik eigenlijk aan het doen was.
Het was zo stil op straat dat ik mezelf kon horen ademen,dat vond ik eigenlijk best beangstegend. Ik liep door een lange straat,maar schrok toen ik een gedaante zag die in de tegengestelde richting van mij steeds dichter bij komt.
Blijkbaar was ik niet de enige die om 3uur snachts rond dwaalde!
Ik kan nu beter zien wie het was,een man met een lange zwarte jas aan waarvan de uiteinden van zijn jas in de wind wapperde,veder was de man lijk bleek en het leek alsof hij niet met zijn ogen knipperde.
Ik huiverde maar liep gewoon dapper door tot de man langs me liep,ik voelde een koude bries langs me heen gaan. Ik kijk om maar zag dat hij verdwenen was... of toch niet ???

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • MaagGezweer

    wow hij is echt spannend!!
    snel verder want zo als ik net al zei..hij is spannend(H)!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?