Welke pony van mijn manege past bij jou?

Er zijn een aantal ponies op mijn manege met allemaal een eigen karakter. Welke past het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Fleur (1 x uitgekomen)

Fleur is mijn lievelingspony maar de meeste mensen zijn het hier niet mee eens. Ze is koppig en geeft niet snel op. Ze heeft veel haren en ziet eruit als een beertje :) ze rijd fijn. Ze volgt meeste de andere ponies en doet niet altijd wat je zegt maar soms rijd ze geweldig. Ze is de moeder van Frosty (de leider van de kudde) zelf staat Fleur in het midden van de rangorde. Ze heeft echt haar eigen wil en karakter en kan nog wel eens een trap naar een andere pony geven

Ronja (32 x uitgekomen)

Ronja is een lieve pony die god luistert. Ze kan goed springen en dressuur en iedereen is dol op haar. Ze doet meestal wat je haar vraagt maar ze is dol op snelheid en kan nog wel eens té snel gaan. Ze rijd heerlijk en is beste vrienden met Go-it. Ze is lief en mak en veel mensen zijn dol ook dol op haar.

Frosty (4 x uitgekomen)

Frosty is de leider van de kudde. Hij is best lief en luistert meestal wel maar hij trapt en bijt ponies die hij niet kent. Ook wil hij wel eens niet luisteren naar wat je hem vraagt te doen en gaat nog wel eens stijgeren. Hij dwingt respect af bij andere en is door de meeste mensen wel geliefd. Op Frosty heb je meestal wel een leuke les maar als hij chagarijnig is moet je niet verbaast opkijken als je eraf wordt gegooid.

Go-it (4 x uitgekomen)

Go-it is een snelle en lieve pony. Ze is erg populair bij de mensen en bij de ponies is ze ook niet onpopulair. Ze rijd heerlijk en doet vaak wat je haar vraagt. Het enige nadeel is dat als je met haar wil springen ze te snel gaat. Op Go-it heb je altijd een leuke les en heb je ook echt geen zweepje nodig. Haar beste vriendin is Ronja.

Bess (0 x uitgekomen)

Bess is een lieve pony die erg van gezelschap houdt. Ze was een snelle pony die dol was op rijden maar ze heeft een ongeluk gehad waardoor ze chronisch kreupel is. Ze word nu alleen nog in beginnerslessen gebruikt en de beginners vinden haar heel leuk. Ze is lief tegen mensen en ze staat hoog in de rangorde bij de ponies omdat ze niet met zich laat sollen. Ze is erg temperamentvol en eigenwijs maar ook echt een schat.

Beatle (1 x uitgekomen)

Beatle is een sterke pony die veel aanzien van andere ponies heeft. Ze is beste vrienden met Frosty, de leider van de kudde, en dwingt ook respect af bij andere ponies. Beatle is best geliefd bij de mensen maar zover ik weet niet de lievelingspony van iemand. Ze is meestal best wel langzaam maar doet wel altijd wat van haar verwacht wordt. Op Beatle heb je meestal wel een leuke les.

Kita (17 x uitgekomen)

Kita is een frisse pony met veel energie. Ze is kwart arabier en is erg mooi. Ze ziet vol energie en is best schrikachtig. Wel rijd ze erg fijn en is bij de meeste mensen wel geliefd. Bij de ponies is ze niet zo geliefd maar niet de meeste onpopulaire. Ze is vrolijk en snel en op je kan altijd wel een leuke les op haar hebben.

Joly (1 x uitgekomen)

Joly is bij alle mensen heel erg geliefd. Ze is rustig, lief en dot altijd wat van haar verlangt word. Elke pony vind haar aardig en ieder mens vind dat ook. Ze rijd heerlijk en als je op Joly mag rijden ben je altijd blij. het enige nadeel is dat ze niet goed kan springen want ze is te roekeloos maar ze is de beste in dressuur.

Jane (21 x uitgekomen)

Jane is een snelle pony die heel goed kan springen. Ze is vol energie en houdt van racen. Ze heeft geen vijanden in de kudde en de mensen vinden haar ook leuk. Ze is soms wel iets te snel bijvoorbeeld bij springen maar als je op haar moet crossen heb je geluk! Ze leuk en niet gemeen tegen andere ponies. Wel is ze bang voor paarden xD

Luna (12 x uitgekomen)

Luna is op de foto de linkse pony en dat zwarte veulentje is haar kindje Robin. Luna is dol op mensen en iedereen vind haar dan ook heel leuk. Ze rijd erg fijn en doet wat ervan haar gevraagd word. Ze is nog erg jong en staat daarom laag in de rangorde bij de ponies. Ze is goede vrienden met de andere nieuwe pony Yentl en ze is erg rustig en lief.

Yentl (32 x uitgekomen)

Yentl is een lieve pony die erg van mensen houdt. Ze is erg jong en staat daarom nog niet hoog in de rangorde van de ponies. Ze is erg leuk en rijd fijn en daarom is iedereen dol op haar. Ze is een erg leuke pony en iedereen zou haar je aanbevelen

Lady (0 x uitgekomen)

Lady is een kleine, schuwe pony en is erg bang. Ze steigerd erg voor en is dan ook best gevaarlijk. Ze is temperamentvol en sommige mensen zijn bang voor haar. Toch is ze soms zo mak als een lammetje en kan ze erg fijn rijden. Ze staat laag in de rangorde bij de ponies omdat ze zo schuw is en ze was vroeger mishandeld en daardoor is ze nu zo schuw.

Zwaantje (5 x uitgekomen)

Zwaantje is elegant en sierlijk. Ze lijkt heel schattig en lief maar schijn bedriegt. Ze is erg temperamentvol en niet iedereen kan even goed met haar overweg. Maar als ze je eenmaal vertrouwt kan ze heel fijn rijden en daarom is ze bij de meeste mensen wel geliefd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Animal2

    Yentl

    1 decennium geleden
  • Jikkelover

    Luna

    1 decennium geleden
  • linky1997

    Ronja

    1 decennium geleden
  • Millionars

    frosty

    1 decennium geleden
  • BlueBird

    Omg, ik zelf heb Kita :( Fleur is my number one!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?