Waarvan wordt jij weer opgevrolijkt?

Iedereen is wel eens een beetje down. Er zijn dan verschillende manieren om jezelf op te vrolijken, shoppen, eten of je vriendinnen zien. Ontdek hier welke nou het beste bij je past!

Mogelijke uitkomsten

Shopper (6 x uitgekomen)

Shoppen! Altijd als jij een beetje depri bent ren je naar de winkels. Je vind het leuk om alle nieuwe collecties te bekijken, kleding passen en de nieuwe trends te volgen. Je houdt dan ook erg van mode. Lopen tussen de rekken, kijken naar al die mooie dingen dat vrolijkt jou in no- time op!

Foood!! (4 x uitgekomen)

Jij eet het liefste! Heerlijk, hier een stukje chocola, na het eten nog een bakje nootjes. Ach, die traktatie kan ik toch ook niet afslaan. Eten is een van jouw favoriete bezigheden, vandaar ook dat je dat vaak doet als jij je een beetje down voelt. Niets mis mee, maar probeer niet te ongezond te eten. Er zijn ook genoeg andere dingen waarvan jij weer vrolijk kunt worden!

Vriendinnen (41 x uitgekomen)

Het liefst ben jij bij je vriendinnen. Alles doen jullie samen, shoppen, huiswerk en natuurlijk af en toe een sleep-over. Vriendinnen zijn voor jou heel belangrijk! Als een vriendin zich iets minder voelt, doe jij er alles aan waardoor zij zich weer beter voelt ook als dat ten koste van jezelf gaat. Zo staan ze ook altijd voor jou klaar! Geweldig om te hebben, ze zullen je altijd opvrolijken. Jij wordt het vrolijkste van vriendinnen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • shanny

    Vriendinnen

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    vriendinnen

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    Friends (H)

    9 jaar geleden
  • ReBeL7

    vriendinnen... niet waar maak er maar VRIENDEN van. mijn meeste vrienden zijn jongens en ik veeeeel liever alleen

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Vriendinnen
    Maak er maar vrienden van en boyfriend van.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?