Met wie trouw jij later?

Altijd al willen weten met wat voor een type jij later mee gaat trouwen? Leef niet later in onzekerheid. Deze test bied je de uitkomst!

Mogelijke uitkomsten

DE kakker (42 x uitgekomen)

Je hebt duidelijk gevoel voor stijl, en hij ook. Samen shoppen, uit eten en even een boottochtje maken. Hij doet het allemaal voor jou. Meestal heeft hij 'genoeg' geld, maar dan moet je wel voor de luxere exemplaren gaan...

Rapper (50 x uitgekomen)

Bling Bling. Dat is alles waar het leven van jouw toekomstige boy om draait. Met zijn raps verdient hij genoeg bling-bling geld om jouw helemaal in bling-bling te steken!

Boer (401 x uitgekomen)

Met zijn nuchtere leven steelt hij jouw hart. Hij is hardwerkend en verdient genoeg geld- als de melkprijs tenminste goed is! Hij houdt van het weer, bier, jouw en zijn vriendjes in de kroeg. Kortom: deze boy is zorgzaam, maar zorg ervoor dat je niet vereenzaamt in de stallen& wordt beste vrienden met de koe.

Voetballer (105 x uitgekomen)

Jij slaat deze voetballer aan de haak en daarmee start jou carriere als ware voetbalvrouw. Hij verdiend geld, jij maakt het op. Zo simpel is het, maar zorg er wel voor dat jullie band goed blijft, want er zitten zat andere vrouwen achter hem aan en die hem wél veel aandacht geven.

Brein (2 x uitgekomen)

Deze vent weet alles. Je kan goed met hem praten, maar af en toe is het toch wel lastig. Hij is soms erg in zichzelf gekeerd en je hebt soms niet genoeg aandacht. Maar daar maak jij dankbaar gebruik van en geniet van de rust. Jij weet in elk geval zeker dat alles goed komt met deze nerdy-boy!

Homo (530 x uitgekomen)

Van liefde is niet echt sprake, maar jij weet het zeker: Dit is JOUW man! Jouw boy houdt van dezelfde dingen als jij. Je kan er je emoties kwijt, jullie hebben de zelfde vrienden en interesses en bovendien zijn jullie BFF!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Nagusamu

    Homo...O.o. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA IK GA STUK HIER HAAHAHAHAHAHHHAHAHAHHA :P

    1 decennium geleden
  • LeaMichele

    de kakker xD

    1 decennium geleden
  • 5x15

    De boer waha leuke quiz x).

    1 decennium geleden
  • Sanels

    met homo's bedoelen we meer: stylische jongens...
    sorry !

    1 decennium geleden
  • Madrid

    Homo?!
    een homo valt toch meestal op jongens?:8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?