Wie van de titanic ben jij ??

Wie houdt er nou niet van de titanic? Altijd al eens willen weten op wie je nou het meeste lijkt? Hier kom je een beetje te weten welk karakter het dichtst bij jou ligt! Veel succes! Titanic ; the ship of dreams

Mogelijke uitkomsten

Jack Dawson (51 x uitgekomen)

Deze knappe jongen houdt vooral van lol maken, jij ook? Hij is niet rijk maar vind arm zijn ook geen probleem, als hij de liefde van zijn leven ontmoet gaat hij voor haar door het vuur. Je bent moedig en geeft niet zomaar op. Jij doet alles met een glimlach op je gezicht en vind het niet erg wat mensen van je zeggen. Vrienden heb je voor het leven.

Rose Dewitt Bukater (100 x uitgekomen)

You're that rich girl of the first class. Je houdt van luxe maar aan de ene kant ook weer niet omdat je niet van eentonig houdt. Altijd die saaie dingen en je moet je overal aan houden. Als je de andere kant van het leven ontmoet verander je enorm. Je ziet ineens meer dan dat luxe en begint meer lol te krijgen in het leven, of dat nou met vrienden of familie is. It doesn't matter.

Caledon Hockley (10 x uitgekomen)

Jah.. je ziet zelf ook wel in dat dit een beetje een rare uitkomst is omdat hij zo verwaand en perfectionistisch is. Hopelijk ben jij niet zo verwaand. Wat wel is; hij gaat helemaal voor zijn geliefde en hij wordt laaiend als zij met iemand anders ervan door gaat, helemaal als hij armer is. Zakenpartners heb je genoeg en je bent een luxe mens.

Spicer Lovejoy (2 x uitgekomen)

Je bent nogal een meeloper met sommige dingen, het liefste wil je iedereen naar zijn zin maken en houdt niet van problemen want die los je zo op. Als je niet zo meeloopt ben je best aardig, maar pas op dat je je niet laat commanderen. Dat doet hij dus wel.

Fabrizio (132 x uitgekomen)

Bij jou draait alles om vriendschap en liefde. Je bent erg dapper en hebt nog een dosis humor ook. Gezellig!

Tommy Ryan (23 x uitgekomen)

Je houdt wel van een beetje aandacht en op de dansvloer ben je niet weg te slaan. Een leugentje om bestwil mag van jou en vrienden staan ook hoog in het vaandel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?