Ben jij behulpzaam?

Ben jij behulpzaam, of denk je meer aan jezelf dan aan anderen? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Behulpzaam (30 x uitgekomen)

Ja, jij bent erg behulpzaam. Je denkt veel aan anderen, en je maakt je zorgen over vrienden en familie. Verder neem jij het leven zoals het is, en maak je het makkelijk als het moeilijk is. Prachtig dat je zoveel voor de wereld wilt doen, maar het is soms ook lekker als je een dagje voor jezelf inplant, zodat je eventjes kunt ontspannen. Verder vooral zo door blijven gaan!

Egoďstisch (2 x uitgekomen)

Jij bent niet erg behulpzaam, en je denkt vooral veel aan jezelf. Zit je haar nog goed? Vind je het eten wel lekker? Zijn je vrienden wel goed genoeg voor je? Stop! Het is genoeg, want nu ga je jezelf drastisch veranderen. Plan elke week voor jezelf een helpdag in, en op die dag ga je zonder make-up naar school, en help je alleen maar mensen. Je zult zien hoe opgelucht je daardoor bent.

Tussenin (49 x uitgekomen)

Jij hebt je helpersgrens goed onder controle, en je helpt mensen alleen wanneer het nodig is. Soms ben je in een goede bui, en soms mag de rest van de wereld stikken. Het is misschien beter als je mensen tóch helpt, want dan ben je zekerder van je zaak. Toch heb je jezelf goed in balans, en dat is prettig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • tinkerbel1

    Tussenin dat klopt ja

    1 decennium geleden
  • Tuala

    Tussenin;D
    Dat klopt

    1 decennium geleden
  • KiKi13

    Tussenin...

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Tussenin

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?