Welk wolf element ben jij?

Maak deze quiz en je komt het te weten!

Mogelijke uitkomsten

Waterwolf (34 x uitgekomen)

Waterwolven zijn emotionele wezens die op hun gevoel leven. Waterwolven gaat het om wat voor gevoelens iemand of iets bij hen oproept. Vanuit het gevoel wordt alles en iedereen beoordeeld. De watertypes denken dus veel aan anderen en zullen er alles aan doen om degene op hun gemak te stellen.

Vuurwolf (33 x uitgekomen)

Vuurtypes zijn als vuur; ze zijn warmbloedig. Daardoor hebben ze een vurig temperament. Ze hebben veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Maar net als vuur kunnen ze ook sterk ontvlambaar zijn en hoog opvlammen. Als een Vuurteken rood wordt, kan men beter dekking zoeken: ze kunnen bijna ontploffen van woede

Bij het Vuurteken spelen ontdekken, mogelijkheden, dynamiek en toekomst een grote rol. Ze kunnen idealistisch zijn, gepaard met moed, toewijding en creativiteit.
Vuurmensen zijn spontaan en actief. Ze staan open voor nieuwe mogelijkheden; ze treden de wereld open en intuïtief tegemoet. Soms zijn ze te impulsief en ongeduldig.

Vuurtekens weten in principe goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig van aard; overigens niet alleen naar anderen, maar ook naar zichzelf toe. Vuurtypes houden totaal niet van routine en routinematige werkzaamheden. Ze kunnen dan een gevoel van sleur krijgen en dit compenseren met krampachtig op zoek te gaan naar kicks en naar piekervaringen. Ze zoeken dan inspiratie bij iets of iemand anders

Ijswolf (21 x uitgekomen)

De ijswolf houdt ontzettend veel van houvast en houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan. Maar te verlegen is ook weer niet zijn ding. Wat dat betreft kan de ijswolf veel verschillende richtigen in qua karakter. Vrienden en Familie is het beste in zijn of haar leven.

Ruimte wolf (7 x uitgekomen)

De ruimtewolf is niet graag alleen. Je bent ook altijd omringd door vrienden of familie of kennissen. Ze zijn graag in jou aanwezigheid al heb jij niet áltijd behoefte aan al dat gezelschap. Soms kan het iets te veel zijn maar dat gaat zo weer over en ben je weer het middelpunt van de belangstelling. Je bent wel voorzichtig met je mening te uiten over anderen, soms kan dat verkeerd uitpakken.

Tijdwolf (3 x uitgekomen)

Je bent erg vasthoudend aan je eigen verleden en herinneringen. Je onthoud alles en wilt ook niks kwijtraken in die zin. Maar soms is het beter als je sommige gedachten of herinneringen laat varen, je bent wel een optimistisch persoon en gaat graag om met anderen, je hoeft niet in de belangstelling te staan. Als je een beetje meelacht of een opmerking maakt ben je al gezellig genoeg.

Luchtwolf (12 x uitgekomen)

Ze zijn actief, beweeglijk en snel van begrip. Ze vinden het prettig om feiten en gegevens te verbinden. Het accent ligt op abstract denken, theoretiseren en het werken met ideeën. Ze kunnen vernieuwers van het denken zijn..
Luchttypes zijn nieuwsgierig, snel en in veel dingen geïnteresseerd. Ze hebben graag mensen om zich heen en houden van gezelligheid. Toch hechten ze zich niet echt (snel) aan iets of iemand. Dit komt door hun drang naar onafhankelijkheid en vrijheid. Ze houden niet van problemen en sombere stemmingen; deze gaan ze liever uit de weg. Dit met het idee dat het zich vanzelf wel oplost

Aardewolf (32 x uitgekomen)

Orde, routine en een enigzins beperkte blik horen bij de aarde tekens, deze mensen vinden over het algemeen dat je vooral zinvol en nuttig bezig moet zijn. Iets zo maar voor hun plezie doen komt niet zo snel bij hen op, dat moeten zij in de loop van hun leven leren. Aarde tekens voelen zich zeer begaan met de kwaliteit van het leven, maar alles moet wel een doel hebben. als zij ergens het nut niet van inzien dan is de belangstelling al snel verdwenen. Aarde is conservatief en niet zo dol op veranderingen, zij houden wel van het materiële en hechten over het algemeen veel waarde aan uiterlijkheden

Bliksem Wolf (26 x uitgekomen)

Je bent snel van begrip en houd wel van een grapje zolang ze maar niet te erg zijn en over jou worden gemaakt. Je bent dol op veranderingen en bent ook een grappenmaker, maar het meeste ben je gewoon jezelf ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • BarkoTuxedo

    echt een top quiz, kan haast niet beter, dikke kudo

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Bliksem, maar ik denk dat lucht beter bij me past, wel een toffe quiz, je krijgt een kudo van me!

    7 jaar geleden
  • xEvax

    Water leuke quizz!

    1 decennium geleden
  • PeterPetrelliXx

    Lucht!!!

    1 decennium geleden
  • wolfling

    water

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?