Ben jij chaotisch?

Lijkt jouw kamer op de ontvangstruimte van een chique bank? Of draag jij je kleren vaak achterstevoren zonder dat het door te hebben? Maak de test en ontdek hoe chaotisch je bent!

Mogelijke uitkomsten

Controle freak (0 x uitgekomen)

Jij laat werkelijk niets aan het toeval over en ook je toekomst is al helemaal uitgestippeld. Schrijf jij nou maar in die supersonische agenda van je dat je ook nog gewoon moet leven. Doe eens iets geks!

No sweat (65 x uitgekomen)

Je hoofd is geen op hol geslagen hondenasiel. Maar je bent ook weer niet iemand die alleen volgens regels kan leven. Je bent niet bang voor spontane acties van vrienden en als je je kamer een week niet opruimt is dat geen probleem. Wel zo relaxt!

Warhoofd (69 x uitgekomen)

Jij vindt het vast niet erg om in die chaotische kamer van je te leven. En die vergeten afspraakjes, acht, daar maak je zelf geen punt van. Maar probeer iets meer structuur in je leven aan te brengen. Wel zo leuk voor de mensen om je heen...

Dr. Chaos (0 x uitgekomen)

Djeez, het is een wonder dat je deze test hebt gemaakt. Want jij raakt alles kwijt, vergeet standaard afspraken en je hebt nog nooit van opruimen gehoord. Word jij niet gek van jezelf?

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • xLove1Dxx

    Warhoofd. Klopt wel. Ik ruim mijn kamer alleen op als mijn ouders beginnen dreigen met geen computer meer en zo. en ik vergeet wel best vaak mijn turn zak en schriften.

    1 decennium geleden
  • Goldenwing

    No sweat. (:

    1 decennium geleden
  • InsaneGenius

    Warhoofd. Guilty. :3

    1 decennium geleden
  • Sammiej3

    No sweat :'P

    1 decennium geleden
  • Sponz

    Warhoofd:) Meh, kan ik mee leven:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?