Wie ben jij van Pretty Little Liars

Wil je weten wie jij bent van Pretty Little Liars, doe deze quiz en je weet het snel! (er komen geen jongens van de serie in voor in deze quiz)

Mogelijke uitkomsten

Hanna Marin (35 x uitgekomen)

Jij bent Hanna. Hanna was eerst een onzeker meisje, ze had overgewicht en Alison plaagde haar daar vaak mee. Na Alison`s verdwijning valt ze af is en ze veel zelfverzekerder geworden. Later krijgt ze een nieuwe beste vriendin, Mona Vanderwaal (die ook eerst niet echt het populairste meisje was van de school).

Spencer Hastings (50 x uitgekomen)

Jij bent Spencer. Jij bent slim en durft voor jezelf op te komen. Spencer is in de serie de enige die op durft te komen tegenover Alison.

Aria Montgomery (20 x uitgekomen)

Jij bent Aria. Jij bent creatief en een goede vriendin. Aria wordt in de serie verliefd op Ezra Fitz, wie tevens later haar leraar Engels blijft te zijn.

Emily Fields (3 x uitgekomen)

Jij bent Emily. Jij bent erg sportief. Emily is een zwemster en is de zwakste van Alisons vrienden groep. Alison was de eerste die wist dat Emily lesbisch is. Later durft ze op te komen voor haar zelf en wordt hierdoor zelfverzekerder.

Alison DiLaurentis (19 x uitgekomen)

Jij bent Alison. Je bent intelligent maar wordt ook snel jaloers en kan gemeen zijn. Alison is een populair meisje en wat ze wilt, krijgt ze ook. Tijdens een slaapfeestje met haar vriendinnen verdwijnt ze opeens. Na een jaar wordt ze gevonden en blijkt dat ze vermoord is, maar is ze eigenlijk wel echt dood?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • TheBoomers

    Spencer

    7 jaar geleden
  • Virtues

    Spencer (komt door mijn winnaars mentaliteit). Eigenlijk is Alison mn fave

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Aria!
    :) ;)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?