Welk magisch wezen ben jij?

ben jij een prachtig, elegant, machtig of een gewoon knappe magische wezen... doe deze quiz en kom erachter:D

Mogelijke uitkomsten

De elf (2 x uitgekomen)

De elf een van de prachtigste en sierlijkste magische wezens. ze lijken menselijk, maar vergeleken met mensen zijn zij lichter, sneller en hebben zowel mannelijke als vrouwlijke elfen hebben lange haren... ben jij net zo lichtvoetig als een elf?

De nimf (97 x uitgekomen)

Een nimf is een aardige, maar sluwe bos bewoner. ze kunnen zich zo verstoppen dat ze een met de geur van een bloem, het kabbelen van water en het ruisen van de bomen zijn...kun jij je ook zo goed aanpassen?

De zeemeermin (5 x uitgekomen)

De meermin is half mens half vis ze leven in het water. ze komen vaak boven om te kijken naar de mensen wat ze zijn van nature heel nieuwschierig...ben jij ook zo nieuwsgierig?

De vampier (8 x uitgekomen)

De vampier is een wezen van de nacht, s'avonds verrijzen ze uit hun doodskist en gaan op jacht. en overdag slapen ze weer. ze hebben mensen bloed nodig om te leven...ben jij ook zo bloeddorstig?

De minotaurus (10 x uitgekomen)

Een minotaurus is een kwaadaardig wezen met de kop van een stier en het lichaam van een mens. ze zitten in het doolhof van de god minos... ze voeden zich met kinderen...ben je nou een kinderhater of liefhebber?

De weerwolf (14 x uitgekomen)

Weerwolven zijn mensen die bij volle maan in een weerwolf veranderen. In veel verhalen is dit een uiterst pijnlijk proces waarna je de hele nacht lang je controle verliest en dood en verwond zonder dat het je kan schelen wie of wat. De weerwolf heeft één menselijk kenmerk: de ogen, als hij een weerwolf is heeft hij nog de ogen van een mens... is de volle maan het mooiste wat er is?

De eenhoorn (29 x uitgekomen)

De eenhoorn is een wezen dat lijkt op een paard. ze hebben een prachtige witte vacht en een gedraaide hoorn op hun hoofd. het verschil met paarden en eenhoorns is dat, er geen vrouwlijke eenhoorns zijn... ben jij ook dol op paarden?

De draak (43 x uitgekomen)

Draken zijn lange hagedissen met vleugels. Ze zijn geschubd en hebben een gespleten tong. Ze hebben scherpe tanden en kunnen vuur spuwen, in veel gevallen... ben jij ook een hagedisliefhebber?

De feniks (29 x uitgekomen)

Feniksen zijn vogels. ze hebben een prachtig goud, roze, blauw en purperen verendek. Als deze vogel sterft verbrand hij en herrijst hij uit zijn eigen as... ze zijn prachtig, he...ben jij dat ook?

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • PotterHead4ever

    Weerwolf! Wohoooooooooooo!

    9 jaar geleden
  • elaiza6

    nimf...dat klopt totaal niet!

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    nimf :)

    1 decennium geleden
  • Stroopwafel

    de draak, ikke vampier willen zijn.:(

    1 decennium geleden
  • Nedoaga

    Eenhoorn (L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?