Welk paard past bij jou?

Altijd al willen weten welk paard bij jou past? Doe deze quiz, en kom er achter!

Mogelijke uitkomsten

Een stoere fjord (317 x uitgekomen)

Een stoer fjordje past echt bij jou. Een paard waar je alles mee kan, zelfs voor de kar. Je hebt lieve en ondeugende fjorden, er is er vast wel eentje voor jou!

Een prachtige haflinger (87 x uitgekomen)

Jij valt voor de haflinger met zijn prachtige manen. Deze paarden uit tirol zitten lekker, en je kunt er alles mee doen, ook als je vooral buitenritten wilt maken.

Een KWPN (9 x uitgekomen)

Jij wilt vooral wedstrijden gaan rijden, liefst in de dressuur. Je houd wel van een groot paard dat mooi loopt. Een KWPN is geschikt voor jou!

Een Tinker (0 x uitgekomen)

Wie kent deze bonte paarden niet? Jij wilt een paard dat je voor de kar kan spannen. Een tinker zit lekker, en jij hoeft niet echt wedstrijden rijden, dan is de Tinker toch perfect?

Een Shetlander (6 x uitgekomen)

Jij valt op de ondeugende ogen en grote voorlok van een kleine Shet. Deze ondeugende pony's zijn hartstikke geschikt voor vrijheidsdressuur, omdat ze vaak heel slim zijn! Als je aan de kleine kant bent, kun je ook op ze rijden. Deze kanjers kunnen ook nog voor de kar.

Een NRPS (31 x uitgekomen)

Jij wilt graag de wedstrijdsport in, het liefste ga je springen. De meeste NRPS zijn daar heel goed in, dus echt een paard voor jou! Wil je een pony of een paard? Je hebt twee typen NRPS, dus maten genoeg!

Maakt niet uit (131 x uitgekomen)

Het maakt jou niet uit welk ras jou pony is, als hij maar lief is en bij je past. Een pony als een Welsh of New Forest zou ook geschikt voor je zijn, maar wie zegt dat een kruising tussen twee rassen niet geschikt zou zijn?

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • warriorcat4ever

    Haflinger!

    8 jaar geleden
  • freedomwolf

    Fjord! mijn lievelingspaard is een fries!!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • xxtessaa

    Hafje, klopt helemaal :) k heb er 2

    1 decennium geleden
  • maaram1

    Haflinger(H)

    1 decennium geleden
  • Linexxx

    haflingertje jeeeee okkie is ook een haflinger(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?