zit er een wild dier in jou?

de bekende wilde dieren komen hier!
wil je weten of er een wild dier in jou zit
doe dan snel deze quiz!!

Mogelijke uitkomsten

Condor (18 x uitgekomen)

"Je eet vlees van dode dieren die de andere dieren niet meer op konden. zegmaar de afvalsresten van het dode dier. Met een spanwijdte van 3 meter ben je de grootste vogels ter wereld. jij leeft vooral in amirika."

reuzenvaraan (2 x uitgekomen)

"Jij leeft in Australië en deze soort is afkomstig van de hagedis. je bent een goede jager. je kan wel 2 meter lang worden. Hij eet van konijnen tot schorpinonen en nog meer dieren die ongeveer zo groot zijn. Het is een goede overlever en kan goed tegen de hitte en anders zoekt hij een koud plekje."

witte tijger (27 x uitgekomen)

"Jij bent een bijzonder dier je hebt een witte vacht en in de bossen heb je dus geen schutkleur. je eet voornamelijk hert soorten. je bent groot en sterk een goede tijger soort natuurlijk houw je ook van zwemmen."

cheetah (11 x uitgekomen)

"Jij leeft in Afrika. de nederlandse naam voor cheetah is jachtluipaard. De cheetah kan 100 tot 120 km per uur rennen en is daarmee het snelste landdier ter wereld. de vlekken die je ziet zijn voor de schutkleur zodat de prooi hem niet zo snel ziet."

koningscobra (1 x uitgekomen)

"Jij bent echt een gevaarlijke slang! je leeft voornamelijk in Azie. het is een van de meest gevaarlijke slangen ter wereld. met jou gif ben je binnen een paar minuten helemaal verlamd. hij eet voornamelijk muizen, ratten en andere kleinere dieren."

Wolf (19 x uitgekomen)

"Jou soort leeft over de hele wereld. Wolven leven in roedels (in groepen). Elke roedel heeft een alfa mannetje of vrouwtje dat is een leider. De wolf eet knaag- en hoefdieren, haasachtige en vogels."

krokodil (10 x uitgekomen)

"Je leeft in Amerika, Afrika en Australie. je eet heel veel wilde dieren maar er vallen ook wel eens mensen ten prooi. Deze dieren leefden al in de tijden van de dino's , het zijn echte overlevers."

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Rhovaneth

    condor, super vettttt

    9 jaar geleden
  • KimTheBest2

    Condor gaaf hahaha(Y)

    9 jaar geleden
  • xyentltjuuh

    Witte tijger (hoera)

    1 decennium geleden
  • wolfe

    joepie een wolf (toevallig zeg) (hoera)

    1 decennium geleden
  • Clove8

    wolf jippie daar heb ik spreekbeurt over gehad(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?